![]() |
TREBAM HITNO POMOC !!!!!!!
Ovako. Korisnik sam maxadsl-a kod T-com-a, brzina je 8 Mbps (stvarna download 6800kbps, upload 430kbps).
Preko interneta (Steam-a) igram Counter Strike 1.6 Steam :Machineg:, i latency, tj. ping sa takvom brzinom mi je oko 45ms. Prijatelj koji je kod amisa, sa 2 Mbps download-a i 520 kbps upload-a imao je ping 30ms. Nije mi jasno kaj moram napraviti i koju brzinu interneta bi morao imati da bih imao ping ispod 20ms i kod kojeg bi to bilo najbolje providera otic. Isto tako me zanima kako, i ako se taj ping moze spustiti, jer mi je stvarno previse imati ping od 45ms sa prakticki 7Mbps, a takav sam ping imao i prije par godina jos dok sam imao 768 Kbps download i 128 Kbps uplad !! Molim Vas da mi pomognete i odg, Hvala, S postovanjem ( :respekt: ) Matija :fala: :fala: |
Citiraj:
drugo, prijatelj ti nema tu brzinu, ta brzina na amisu ne postoji trece, di se server nalazi cetvrto, 45ms nije puno i nadovezuje se na trece peto, brzina nema apsolutno nikakve veze s pingom šesto, predji na vodatel (tamo bi po meni trebao imati najnizi ping, a i opet to zavisi o tome di je server) |
Sigurno ti se kompic smije u lice posto imas vecu brzinu i veci ping uz to :D a ti nista nemres ucini u vezi toga... :D
Liche predi na kabelsku ako zelis nizi ping... |
Ping od 45 mu je preveliki?
|
pa da njegovo oko opaza razliku izmedju 45 i 20ms :)
rekao bi ti sta da napravis al prvo procitaj pravila... |
Ako dobro očisti monitor dobit će ubrzanje od 2 do 5 ms.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |