|
![]() |
#20731 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20732 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20733 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
IMO oled je ipak klasa iznad LED-a koji pokušava kompenzirati manjkavosti s local dimmingom i slično. Uvijek radije oled jer osim superiorne slike ima i skoro instantan response time u odnosu na led pa je i veći gušt za gejming. Često se može naći deal za malo stariji oled iz LG G ili C serije koji je IMO bolja opcija od novih LED-ova. Teoretski LED je bolji za jako svijetle prostore, ali tko gleda filmove ili igra u takvim uvjetima... Za moje potrebe je C2 i više nego dovoljno svijetao, a kamoli današnji C5/G5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20734 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne moramo opet prolaziti kroz to. OLED je bolji TV, nema se što dalje pričati. Je li najbolja investicija, to je kompletno druga priča. Pogotovo u većim veličinama od 65". Čak i u 65" velični razlika je gotovo dupla u cijeni. A o 85" (83" za LG OLED), treba iskeširati 2700-3500EUR za TV. Uzmeš c6 od TCL-a za 1300EUR, 5 godina garancije, imaš tenk od TV-a koji je nešto slabiji od OLED-a. I koliko vidim, OLED ima 2 godine garancije. Naravno, to je moje razmišljanje. Da, htio bi imati 85" OLED, no neću nikad dati lovu za njega kada me impresionirao i ovaj TCL. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20735 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Igrom sličaja sam čitao ovaj dio foruma, prošli tjedan i došlo mi je do situacije, gdje sam svoj 7-8 godina stari tv sony bravia, s kojim sam i dan danas oduševljen, morao zamjeniti. U stvari sam ga morao dati puncu, koji je čorav, a sony ima najbolji daljinski i jednostavne tipke za upravljanje, ovi novi su njemu neupotrebljivi. Uglavnom išao sam škicnut tcl miniled i odlučio se za TCL 50C7K, sony mi je bio 49" Sony je malo duži u širinu, a tcl malo viši u visinu, bilo mi je čudno u početku, ali navikneš se. Da ne duljim , svaka preporuka, slika je brutalna, ali stvarno brutalna, crna je crna više manje, boje i kontrast odlične. Nakon prčkanja po svojstvima slike, stavljeno na movie mode, jer mi se čini nekako prirodno. Nisam neki stručnjak, ali za te novce bolji tv nećete naći. Dosta puta kupiš tv, monitor i nakon nekog vremena se čovjek navikne, ja svaki dan upalim ovaj tv i nemogu se prestat čuditi kvaliteti slike. Mislim da je to najbolji dokaz za prosječnog korisnika, da tv valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20736 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|