|
![]() |
#1921 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
kak mi se nije dalo buditi po noci sam pal na 20. mjesto...flota ostala u top10 ![]() al to je iscrpljujuce, previse taktiziranja i jebavanja po cijele dane...odustal sam nakon 2 mjeseca kad mi je brat imal pricest pa nisam mogel na komp a flota mi sletjela i neko mi ju je popapal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za flet koristim fatalke tako da bez problema dio flote koji mi nije potreban i višak resursa voziti u jednom flate saveu po mjesec dana. Tako sam napravio kad sam otišao na more. Napravio FS na mjesec dana i svaka dva dana sam pogledao acc i slao resurse na kornjaču.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1923 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Znaci da nisi imao pravu taktiku, ja recimo ne radim FS vec sigurno godinu dana, sto na svom acc, sto sad od frenda. I nema sanse da me uopce tko skine. Evo zrtvica postala HoF u kojem sam ga elegantno reciklirao jer ja naravno imam perma ban na Ogej forumu od debelog smrada Rondalfa ![]() http://board.ogame.com.hr/thread.php?threadid=220007 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Moderator
|
Evo šta mi lik napiše maloprije. ok im sorry but how stupid can you be sending that many fighter after no res come on thats just plan stupid if you want to us up deu ill trade you o wait your just scared that i might have a fleet bigger then your some place hiding just waiting to strike and trying to draw it out lol not going to happen sorry
![]() |
#1925 |
3.14zda ®
|
Ja taj .org nikad nisam volio zbog kolicine rijeci sorry izgovorenih u svakoj poruci. Svi se nesto seru na finjaka, a to na balkanu nema vec se uredno podjebavamo na nacionalistickoj osnovi i tako palimo vatru za igru ![]() Takodjer kolicina botova, varalice i ostalog multiacc sljama na .orgu. Jednom mi je cak jedan aac dignut sa MO iako sam ga bio napustio i reciklirali ga, iako je acc bio 2-3 mjeseca konstantno u MO. Naravno stupidni GO-i ne znaju tko ga je izvadio iz MO, sigurno moja pokojna baba saznala sifru i iskljucila MO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
@Vin EuroDizel Ja kad sam igrao nije bilo legalno da mi se frend igra sa acc.om ![]() ![]() I da...org je sranje..tamo sam popusio flotu na jedan jako usran nacin,,koji mi se nikad nije desio nigdje,a valaj sam do tada igrao ogame vec dugo.. Al` nekak kak citam vezano uz ove ogame forume,bas me nekak zelja povuce opet za tim..al.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Baja!
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1934 |
Baja!
|
omg..jel uvijek neki padobranac mora iskociti i pocet nesto pametovati..daj covjece odfofaj u laganim koracima.. pa iskreno da ti kazem..sumnjam da bi me skinuo u ono vrijeme kad sam bas igrao..onako..ovisnicki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eto mene opet malo u uni25.org ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Ex-Gastarbajter
|
1 (Rank 1.591 of 2.605) pa ti vidi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
3.14zda ®
|
Ocito da nemas pojma s kojom flotom baratamo ![]() ![]() Sad gradim ovaj drugi acc cisto iz zajebancije i bez ikakve ovisnosti o klikanju i moru piksela zvanog ogame, jednostavno mi je dopizdilo spijanje u 7 ujutro i trazenje flote za masakr, jedino ako nesto uleti pod mitraljesko gnijezdo falange. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Moderator
|
![]() |
#1947 |
Ex-Gastarbajter
|
vidim stize ![]() ![]() ![]() EDIT: nego vidim neke nove stvari od kad sam zadnji put igrao ![]() 1. koji klinac je dark matter? to se kao treba kupit sa novcima? 2. u pregledu galaksije - outer space? wtf Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 26.08.2008. u 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
3.14zda ®
|
Ma Mijau je klasicni shareacc, otkad ja znam i otkad sam igrao uni1, najjaci igraci u uni1 vise ne igraju, Staggy i Tomy, dva vjecita rivala i sa masom jebenih HoFcina. Iako Dario takodjer rastura(usput je slizan s Rondalfom), ali taj lik igra 24h, tojest igraju vise njih i jos uvijek im se da kampirati u necijem solarcu da ga sruse, meni se to poodavno ne da. Ipak su mi najjaci uniji sa aksom i kad se samo sjetim pocetaka svog drugog unija, uni8.ba kako su killer, debilko i befy rasturali i gazili skolski sve sto se krece...seoba 25 solarnih i razvali sve, pa onda za par dana opet dalje, to je pravi ogame, a ne ovo vase kornjacenje i stancanje raketobacaca i prokletih plazmi. Mrzim plazme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|