|
![]() |
#91 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo jutros sam se probudio u 9 i krenuo na slaganje vodenog, skužio sam da je ipak malo curio preko noći, ali kratak odlazak u garažu, napravio još jednu rupu za vidu, zavidao i finito.... onda sam imao problema sa MOSFET-ima, smeća se griju da ne možeš prste držat, dobro, stavili 120-tku gore, sada radi ok. onda nisam mogao naštimati blok da sjedne, opet sve dole, pa opet gore... sada napokon radi. zadovoljan sam i kako radi. drži se oko 55C na 3.5ghz i 1.5V(1.5875V u biosu, ali pada napon). dva prime-a se vrte, sada idemo dalje... ![]() P.S. pošto je sve na stolu, a meni se neda gasiti komp, slike budu malo kasnije, kada sve pospajam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@Ren - OT - koji je to disk (ne pishe ti u sigu) gdje si našo ove ježeve za njega, predpostavljam zalmanom dvokomponentnim zaljepio? I koje napajanje koristis ![]() btw veri najs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Ex-Gastarbajter
|
Disk je Hitachi 160Gb (bivši Sky-ev ![]() ![]() sada se bacam na zvučnu izolaciju teglice sa antifrizom i vodom da ne buči ovoliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Mogao si napravit neki nacrt za hard disk |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Ex-Gastarbajter
|
evo danas sam testirao vodeno, pri default frekvenciji... rezultati zadovoljavajući... 38 idle / 46 full, 2 prime-a (2. opcija, max heat) komp je još uvijek na stolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Ex-Gastarbajter
|
ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
Datum registracije: Feb 2006
|
teško če to ručno to odneseš na glodalicu i cap eto ti novi blok platiš pivu i sve uredu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Nek mi netko pojasni ali meni se cini da je 2,8@3,5 malo..toliko ga dignem sa Zal.7700..jest da imam northwooda..ali ono..sta nije to malo? (čisto pitam..)
![]() |
#103 |
Ex-Gastarbajter
|
ide on i dalje ![]() najveći problem je vdroop koji je meni od 0.08 pa sve do 0.12V što je složiti ćete se, jako puno... ja stavim u biosu 1.5675, a on meni u win radi na 1.42-1.44 ![]() e da, northwood ima valjda pola manje zagrijavanje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 25.04.2006. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa nemoj vrtit prime tolko dugo kad oces doc do max. Vrti jedno 3 sata, kada i ako pukne, onda povisi voltazu i onda ides duze testiranje... Tak kak ti ides, zgubis previse vremena... Kad nadjes najbolju frekvu (omjer Vcore i frekve) onda testiras 12h ili vise...
![]() |
#105 |
Ex-Gastarbajter
|
ma imam ja vremena, ujutro prije škole, pa dokle dođem doma, to je cirka 10 sati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Ex-Gastarbajter
|
nisam ja crtao, frend. 3dmax ako se ne varam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
S šim ćeš napravit ta rebra na bloku |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Ex-Gastarbajter
|
ako ću sam raditi onda sa dremelom, ako ide kod profića, onda valjda na frezi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
ma ja ti preporučam da to odneseš nekome ko zna,nego da doma radiš mučiš se |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo trebalo mi je samo sat i pol da složim sve u kantu.. bilo je i malo proljevanja, ali sve je živo... Nego jedna zanimljiva činjenica, sistem je hladniji ovako, nego na stolu. neka mi samo još neko kaže da je na stolu bolje ![]() da ne bi bilo zabune, 120tka upuhuje, fortron ispuhuje, i to je to... ovako to trenutačno zgleda, još moram napraviti nosače za radijator i posudu za pumpu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Ex-Gastarbajter
|
kako stoji? jebeno ![]() Znate na onim "dudica-čepovima" imaju one plastike preko samog čepa? e to trenutačno služi ko distanca da može vent vući zrak... iako pri ovim postavkama baš i ne treba vent... nosača će vjerovatno biti samo 2, i to na ovoj prednjoj strani, iza će samo biti neke distance, možda zavidam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
dobro je ispalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |