|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pokrenuo je nekih 5 min na xbox 360, nije sve u grafici al grafika je nikakva iskreno, bolja je AS IV, inace nije bas to moj tip igre al isao sam probat radi tolke pompe oko nje, vjerojatno za pc ce biti puno bolja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo sam pogledal walktrough i meni to nije vrijedno kupovine, preoredera pogotovo. Slicno ko i sa drugim stelth igrama koje su nekoc bile odlicne i u zadnje vrijeme postale prosjecne. To je samo moj prvi dojam. Nekom bu vjerojatno dobro.. Od grafike ne ocekujem nista jer se radi o starom unreal 3 enginu i tu je sve vec videno i nije bas nest posebno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
19.6gb?! ta igra ima ili grafiku da mi se jaja odsarafe kad vidim ili prica traje 100h ako se pozurim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Na kraju mi djevojka zaigrala thief na xbox360 pa sam malo gledao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Problem. 02.03.2014. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Što je to igra onako tipa Dishonored što se tiče gameplaya i otorenog svijeta? Jer ako je tako onda vrijedi odigrati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Pijem samo KAJ
|
pa kolko sam skužio, misija se može napustiti kad god oces i možeš u grad (postoji opcija tipa return to the city). Mogu se apgrejdat oružja i vještine lika. Zadnje izmijenjeno od: Problem. 02.03.2014. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
Znači nije linearna u misijama? (do cilja se može doći raznim putevima, različitim gameplay-om itd itd..) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Izgleda na kraju da je lošija od trojke koja je izašla već davne 2004. ali trebalo bi malo više i ozbiljnije odigrati za pravu ocjenu. Deadly shadows je bila vrlo dobra igra ali sada su neki novi trendovi u igrama u smislu olakšavanja igranja i više su filmovi sa puno cutscene prizora. Konzolaški biznis a pc je usputna platforma.
Zadnje izmijenjeno od: max111. 02.03.2014. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
Zbog toga sam i obrisao Max Payne 3 na 30% predjenoga.. Inace Max Payne (1. i 2.) je moj idol u igranju no onoliko cut scena i promjenjen sustav usporavanja vremena nisam mogao prozvakati.. No ovo je OT.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Pijem samo KAJ
|
Ima mozda netko save game od chapter 4? S***** sam si windowse i ostao bez toga, a zapeo taman kod velikog sefa :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|