Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 08:56   #811
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Znaci top, Nostradamus je nula za moja predviđanja...

Ko što reko, ovo do kraja godine nece imati ni 200 000 peak igraca igraca...
Staro Danas, 09:03   #812
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Pa vidi, prosjek standardne BF igre nakon godine je oko 5K. All time peak za 2042 je bio 100k dok je za BF6 skoro 1mill. Imati 100k za BF igru je epski uspjeh. BF nije nikad bio COD po brojkama niti je bio u rangu F2P igara.. sve do sada. Jer je jel.. sad i sam BF F2P postao.

Ali kako se brojevi racunaju sa BR modom, nikada saznati necemo koliki je pravi broj igraca glavne igre. Jucer se vrtilo oko 500K. Kkva god igra bila, ovo je po brojevima najpopularnijio BF6 svih vremena.
Oglas

Oglas
Staro Danas, 09:03   #813
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
ima ko da igra PUBG-a ? jel bi se mogao priviknut na ovaj redsec?
Ne možeš usporediti.

Jedino me model iganja isti, preživi.

Ovo je COD na steroidima.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 09:25   #814
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

Datum registracije: Jan 2018
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ne možeš usporediti.

Jedino me model iganja isti, preživi.

Ovo je COD na steroidima.

ma pitam jer samo pubga igram,i meni se taj nacin svida...
hvala na odgovoru da ne skidam bezveze to smece
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 09:30   #815
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Pa vidi, prosjek standardne BF igre nakon godine je oko 5K. All time peak za 2042 je bio 100k dok je za BF6 skoro 1mill. Imati 100k za BF igru je epski uspjeh. BF nije nikad bio COD po brojkama niti je bio u rangu F2P igara.. sve do sada. Jer je jel.. sad i sam BF F2P postao.

Ali kako se brojevi racunaju sa BR modom, nikada saznati necemo koliki je pravi broj igraca glavne igre. Jucer se vrtilo oko 500K. Kkva god igra bila, ovo je po brojevima najpopularnijio BF6 svih vremena.
Da, al ovo je izaslo ni prije mj dana...
Staro Danas, 10:34   #816
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
ma pitam jer samo pubga igram,i meni se taj nacin svida...
hvala na odgovoru da ne skidam bezveze to smece
Kao netko s 1500h u PUBG-u, bježi od ovoga.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:04   #817
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Ljudi moji šta je ovo, ne mogu pokrenuti igru jer nemam nekakav secure boot, kako to naći, upaliti... Nađem, pa nađi koja je matična pa di se pali pa idi u bios... Pa wtf, nisam ni upalio igru i već mi se neda.. Ne sjećam se kada sam zadnji puta morao drkati po biosu samo da isprobam igru.. Aha da, nikada
Napatio se i ja jučer, ali namjestio
Staro Danas, 15:38   #818
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Da, al ovo je izaslo ni prije mj dana...
To pokusavam reci. Da za dva mjeseca ima ispod 200K igraca, neka je 190K. To je 2x više nego sto je 2042 ikada imao. Sjecam se da su ti all time peak brojevi napucani kada je 2042 bio free to paly nekih par dana.

A o BF5 i BF1 da ne pricam. BF1 je bio 1$ preko mozda humble bundle a bio je 5$ sa svim DLCovima. Ona Premium Edition. Na konzoli je BF1 se dijelio free ali mislim i 2042.

I ako BF ima potencijala da bude mainstream, i ako tako izgelda kao brend, na zalost, mali je community. Da li radi igre, developera ili necega treceg je druga stvar ali znam da je za BF uvijek bilo super ako ima stalnih 4-5K igraca nakon par mjeseci od izlaska. 2042 je nakon pola godine na steamu imao samo 3-4K igraca. Zato kazem i ako bude po tvojim pesimistickim predvidjanjima, s kojima se slazem, opet je to gigantski uspjeh za Battlefield.

Staro Danas, 16:11   #819
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Ne igram BF royale mode, samo conquest. Ima li netko voljan se pridruziti ?
pdx je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 17:18   #820
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
al ček ne kužim šta vama znače ti brojevi igrača...šta neće moć nać server?
pa ako padne broj igrača možda debili udovolje zahtjevima communitya kad skuže da im oni pune džepove?

naglo su srozali atmosferu i ugled igre, a sad ćemo vdijet jel misle tako dalje, ili im je stalo da zadrže igrače i ponude ono što ljudi žele

Oglas
Staro Danas, 17:48   #821
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
al ček ne kužim šta vama znače ti brojevi igrača...
Znače ljudima u odijelima u EA. Osnove ekonomije.
Doduše ovi su već dovoljno zaradili, ali to je sorta ljudi koja će unatoč tome pokušati izmusti još više novaca od igrača.
Ekipa misli da je Redsec besplatan, ali ne kuže da je to još jedan stari poslovni trik.
Princip "Razor and blades" business modela - nek googla tko hoće.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 18:57   #822
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Napatio se i ja jučer, ali namjestio

I jel vrijedilo?
picajzlaaa je online   Reply With Quote
Staro Danas, 19:09   #823
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
To je mene odbilo od bete u startu, pa sam prvu betu preskočio, ali sam na sljedećoj poklekao i dao si truda uključiti to...također sam morao guglati, jer bi inače po biosu čačko 2 sata
A što se tiče dojmova nakon 26 sati provedenih na bojišnici, ja sam generalno zadovoljan, ako budu ažurni sa patchevima i novim mapama u mom slučaju će se igrati sigurno neko dulje vrijeme.
Manje mape mi iskreno odgavaraju jer je konstantan akcija i nema opuštanja ni seknud.
Od modova mi je i dalje conquest favorit, ali volim odigrati escalation i breakthrouh (druge modove nisam još ni probao), igra je odlično optimizirana uz top grafiku, sam gameplay i napucavanje su mi dobri,zvuk odličan, treba malo na hitregu poraditi ako se mene pita, ali generalno je ok, sve se da patchevima ispraviti, pogotovo ako budu slušali gamere.
Od mene je preporuka za igru tko voli BF, ovo mi je prvoi BF nakon trojke i četvorke da sam ga zaigrao dulje od 10-ak sati.
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 19:17   #824
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Dok ne izbace dedicated servere, velike mape, poprave choppere i fixaju sve ostale bugove, ja se zabavljam trollajući ekipu na Redditu. Za $0 je zabavnije od Redsec-a
Staro Danas, 20:05   #825
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Redsec je kopija Warzonea čista, upalio dvije partije i to mi je bilo previše.
I da debilizam mi je ovo malo sa sezonom i passevima, pari također na Cod, samo da ne postane kičeraj igra kao Cod i dobro je.
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 20:13   #826
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Ovo je rezultat hejtanja placanja mapa. Ok, sad su mape i oruzja free, ali je COD kičeraj sa warzoneom i ostalim pizdarijama.

Zadnje izmijenjeno od: Promo. Danas u 20:20.
Promo je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 20:30   #827
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Razumijem da su stari BF igrači razočarani igrom, ali ako pogledate recenzije na PS store, igra ima 4.2 od 5 na 50k reviewa. REDSEC ima 4.3 ocjenu na 8k reviewa. Na xbox store je slicna situacija. Ciljana populacija BF6 nisu igrači koji su održali franšizu živom, to je i više nego očito. I svidjelo se to starijim igračima ili ne, EA je uspio u svom naumu. Privukli su CoD populaciju i više nema nazad. bAko i padne broj igrača, pasti će zbog situacije u modernom gamingu, gdje je igra iznimno nahypeana i svi ju igraju prvih nekoliko tjedana, pa poslije toga pređu na sljedeći novi release.

REDSEC je zakasnio par godina, a i ARC raiders je izašao danas, tako da sumnjam da će zaživiti. Uglavnom, izdržao samo BF6 hype period, sad čekam neki debeli popust
Lun je online   Reply With Quote
Staro Danas, 20:47   #828
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Razumijem da su stari BF igrači razočarani igrom, ali ako pogledate recenzije na PS store, igra ima 4.2 od 5 na 50k reviewa. REDSEC ima 4.3 ocjenu na 8k reviewa. Na xbox store je slicna situacija. Ciljana populacija BF6 nisu igrači koji su održali franšizu živom, to je i više nego očito. I svidjelo se to starijim igračima ili ne, EA je uspio u svom naumu. Privukli su CoD populaciju i više nema nazad. bAko i padne broj igrača, pasti će zbog situacije u modernom gamingu, gdje je igra iznimno nahypeana i svi ju igraju prvih nekoliko tjedana, pa poslije toga pređu na sljedeći novi release.

REDSEC je zakasnio par godina, a i ARC raiders je izašao danas, tako da sumnjam da će zaživiti. Uglavnom, izdržao samo BF6 hype period, sad čekam neki debeli popust
Nažalost moram priznati da si u pravu, samo mi je teško gledat kako mi masakriraju najdražu franšizu.

Staro Danas, 20:58   #829
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Meni samo nikada nije bilo jasno zasto ne postoje alternative, ili su alternative hardcore gore od real life borbi.

Igrao sam HLL sve dok nisam "morao" loadati liku top da zadrzimo neko brdo. I onda se pitam, sta ja radim u zivotu.

Onda predjem na SQUAD. Doslovno od spawnpointa do nekog mosta gdje poicinje borba, gdje je "kontakt" sa neprijateljima, nam je trebalo 30 minuta. Uninstall za sva vremena.

Osim toga, SQUAD ima nekakav debila recoil system i blurr suppresion da su im real life vojnici rekli, smanji dozivljaj. Nije tako dramaticno ni blizu in IRL gdje je lik demonstrirao manji recoil sa LMG iz stajace pozicije.

BF formula je tako jednostavna za kopirati ali doslovno nema jedna jedna alternativa osim sto je bio ground war u COD-u. U HLL te kickaju sa servera ako igras 2min a nisi se jos joinao u squad.
Staro Danas, 21:05   #830
Strider
Nuclear Experiment
Moj komp

Strider's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Pozdrav svima, ima li još netku ovdje, a da mu se PC crasha prilikom launcha igre. 7800x3d i jedino postavljen -25 pbo. Stavljeni zadnji GPU driveri, BIOS update

Strider je online   Reply With Quote
Staro Danas, 21:34   #831
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
BF formula je tako jednostavna za kopirati ali doslovno nema jedna jedna alternativa osim sto je bio ground war u COD-u.
Dosta BF devova se prebacilo u Embark, koji je sada izbacio Ark Raiders. Prije toga su imali onu neku Teams igru, koja je imala odličnu destrukciju (po viđenom na youtubu), ali nije bila vojna igra kao BF.
Mislim da je tu problem copyrightova, trademarkova, patenata i čega sve ne, pa se svi boje objediniti sve to u novu ratnu igru sličnu BF-u.

Citiraj:
Autor Strider Pregled postova
Pozdrav svima, ima li još netku ovdje, a da mu se PC crasha prilikom launcha igre. 7800x3d i jedino postavljen -25 pbo. Stavljeni zadnji GPU driveri, BIOS update
A da probaš smanjiti PBO na tipa -20 ili -15? -25 na svim coreovima nije baš malo.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno