| 
 | |||||||||||
|  21.01.2007., 14:45 | #31 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | Kondenzatore zagriju MOSFET-i, na nekoliko ploca su mi kondici bili doslovno vruci. Zato se i deklariraju na odredjene radne temperature   A samo-zagrijavanje kondica ovisi i o stanju kondica. Ako je pri kraju dielektrik je vec u banani i kondic se grije pri radu... 
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|   |   | 
|  21.01.2007., 15:22 | #32 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Zaprešić 
				 | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  21.01.2007., 16:53 | #33 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | Koji je to tocno proc? Na kojem naponu? 
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|   |   | 
|  21.01.2007., 19:53 | #35 | |
| Avocado Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 sve sto si reko stoji, dakle kondici se na maticnoj zagriju zbog blizine mosfeta. 
				__________________ Spoiler alert! | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |