|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Nema dijelova AVIONA ???? kod Pentagona,zadnji avion je skoro pa sigurno srušen,najmoćnija zemlja svijeta je znala za četvrti avion dovoljno dugo da je strašno smješna tvrdnja "putnici su ga namjerno srušili kad su čuli štpo se desilo s ostala tri..."Čovjek sam sebi kopa grob pod prijetnjom kradući i posljednju sekundu života ako može a da ne bi toliko različitih ljudi,američka patetika.... A što se tiče Izraelaca(Židova) u cijeloj toj priči ne bih se čudio da imaju prste u tome,cijela ta zemlja je nastala na terorizmu,sjetimo se postanka te zemlje i dizanja Britanaca u zrak...Znači oni nisu teroristi?Nažalost jedni od najvećih a sa svjetskim dopuštenjem...Redovno ubijaju po izbjegličkim kampovima,stranim zemljama,što bi se desilo da naši agenti odu ubiti kapetana Dragana ili Mladića ,: bonker : sankcije i oštre diplomatske note minimalno.Izraelci raketiraju šeik Yassin-a u invalidskim kolicima i US stavi veto na notu Vijeća sigurnosti,bombardiraju zgradu bombom koja pobije još 50-ak ljudi...Objasnite mi kako bi se mi branili da su nas braća Srbi okupirali i da smo u žici.?! Amerikanci Neki s američkog popisa terorista su nadjeni živi a jedini dokaz je jedva razumljiva snimka Osame bin Ladena prevedena od strane CIA-e?!!! gdje bi se on u nekoj rupi hvalio kako smo ih spičkali??!?!? Budući da do sada nisi bio sklon kršenju pravila foruma-dobio si samo jedan lagani ban upozorenja od 24h. Drugi put će biti malo duže. Jeltz. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.03.2006. u 21:30. |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koja debilana. Mislim, kaj se neko zamara tim bedastoćama? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
I da je bio avion u ovom slučaju Boeing 757 napravio bi sigurno veću štetu od viđene od Pentagona nebi osta ni P !???
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
cijeli događaj oko 9/11 je dugo planirana i iscenirana akcija pa ako se netko i naljuti na ovaj komentar, neka, ali to je moje mišljenje, a ima i previše dokaza koji to potvrđuju. Samo što su jadni stanovnici SAD-a malo zatucani, jer im se na televiziju i vijesti prenosi samo ono što oni trebaju čuti, isto tako s tiskom. tu nema demokracije, nema slobode govora, a što oni pričaju po filmovima i serijama, prodaju muda pod bubrege. u ovo gornje sam se sam uvjerio, čuo i vidio iz prve ruke. (bio zimus u Kanadi) eto, više neću o ovome. Mir i dobro. |
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gabre-da nisi editirao post i ti bi prošao kao i Ivan. bdw-zatvaram ovu temu, večeras se postaju pravila ponašanja na Svaštari i nadam se da će nakon toga sve biti malo jasnije... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|