![]() |
zanimljivost u slucaju 9/11 i napada na twin neboderceke
1) New York City ima 11 slova.
2) Afghanistan ima 11 slova. 3) Ramsin Yuseb (terorist koji je prijetio da ce srusiti Blizance 1993. godine) ima 11 slova. 4) George W Bush ima 11 slova. Ovo bi mogla biti puka slucajnost, ali postaje zanimljivije: 1) New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a. 2) Prvi avion koji se zabio u Twin Towers je bio let broj 11. 3) Let 11 je imao 92 putnika. 9 + 2 = 11. 4) Let 77 koji se takoder zabio u tornjeve je imao 65 putnika. 6 + 5 = 11. 5) Tragedija se dogodila 11. rujna, ili kako Ameri kazu, 9/11. 9 + 1 +1 = 11. 6) Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe (911). Opet 9 + 1 + 1 = 11. Slucajnost? Nastavite citati, pa cete mozda promijeniti misljenje. 1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254. 2 + 5 + 4 = 11. 2) 11. rujna je 254. dan u godini. Opet 2 + 5 + 4 = 11. 3) Bombaski napad u Madridu se dogodio 11.3.2004. 1 + 1 + 3 + 2 + 4 = 11. 4) Tragedija u Madridu se dogodila tocno 911 dana nakon napada na Blizance. Tu postaje jako cudno. Najpoznatiji simbol SAD-a, nakon zvjezdica i crta sa zastave, je Americki Orao. Stih koji slijedi je preuzet iz Kur'ana, Svete knjige Islama. 'Zapisano je da ce sin Arabije probuditi strahovitog Orla. Ljutnju Orla osjetit ce svi u zemljama Alaha, i makar ce neki drhtati u ocaju, drugi ce u nadi govoriti: ljutnja Orla je ocistila zemlje Alaha i tamo je zavladao mir.' To je stih 9.11 u Kur'anu. Jos uvijek ne vjerujete? Probajte ovo, Otvorite MicrosoftWord i napravite sljedece: 1) Utipkajte Q33 NY . To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji se zabio u Twin Towers. 2) Zacrnite ih i povecajte font na 48. 3) Promijenite font slova na WINDINGS. ... ee sad .. ovo je vec nekakva opaka slucajnost ili ? |
Bogme zanimljivo
|
Slažem se sa gore navedenim... Veoma zanimljivo
|
A koji su faktor zidofi??
|
ima nesto u tome stvarno je uvjerljivo
|
Citiraj:
Neću ni tebe ni druge više upozoravati. |
Citiraj:
Osama je na rektoskopiji zajauknuo na 4cm crijeva a George na 7cm. 7+4=11 Georgeov prvi seksualni interkurs s drugim muskarcem dogodio se s njegovih 29 godina. 2+9=11 Osama je svoj prvi genetalni herpes zaradio od svog oca u svojoj dvadeset i prvoj godini, a otac mu je tada imao trideset i pet godina. 2+1+3+5=11 Prosjecni Amer ima IQ 9 a Hrvat 11. 9+1+1=11 Zbroj kvadrata nad katetama jednak je kvadratu nad hipotenuzom. 11 http://www.snopes.com/rumors/coincidence.asp |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
svaka ti dala:beer: |
Citiraj:
|
A rendulin post je 11. na ovu temu.
i ja ovo editram u 0:47 što je opet 4+7=11 |
A jeste zabrijali na 11...: nono : :)
|
A ja san mislija da je 666 za sve kriv :D
|
stvarno zanimljivo :D
|
Citiraj:
a da sam cekao do 17:01 bi opet bilo 1+7+1=9. Nije to sala. :D:D:D |
Citiraj:
|
D:D:D:D:D:D:D:D
|
ima nekaj u tom broju 11 :) ;)
|
Citiraj:
Ima - dvi jedinice |
A ukoliko pogledaš bolje vrijeme svog pisanja shvatit ćeš da je i tebe uzeo magični broj 11
:D a ja ga se nemrem riješti jer sam se regao u 8 mjesecu 03. svi moramo paziti da nas ne bi CIA, još sve uhapsila zbog zavjere. Jer sve vrvi od 9/11 |
zanimljivo..mai ima tih "slucajnosti" masa
btw. u cemu je problem ako napisem ZIDOVI kakvo je to vrjedjanje-BEZVEZE TI JE UPOZORENJE to je ime naroda ili nisi probao promjeniti font??? from BUBA: "Treci korjen zbira Osaminog i Georgeovog falusa iznosi 11. Osama je na rektoskopiji zajauknuo na 4cm crijeva a George na 7cm. 7+4=11 Georgeov prvi seksualni interkurs s drugim muskarcem dogodio se s njegovih 29 godina. 2+9=11 Osama je svoj prvi genetalni herpes zaradio od svog oca u svojoj dvadeset i prvoj godini, a otac mu je tada imao trideset i pet godina. 2+1+3+5=11 Prosjecni Amer ima IQ 9 a Hrvat 11. 9+1+1=11 Zbroj kvadrata nad katetama jednak je kvadratu nad hipotenuzom. 11" :) :) :) :) pa onda je i ovo vrijedjanje :) :) :) :) |
po tebi je onda i "Židovska zajednica" vrjedjanje ??????
LOOOOL |
NIGDJE u Kur'anu se ne spominje rijec orao... Ovo je samo jos jedna u nizu ljigavih americkih propagandi.
Takodje, postoji jos MNOGO netocnih detalja... - Q33 NY nije bio nikakav sluzbeni broj... - U prvom avionu poginula 64, ne 65 putnika... - Ukupan broj poginulih je 265, ne 254... itd. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema rasprave židovi vs ostali, hrvati vs srbi i sličnih sranja. A ne jedamput su takve rasprave otišle na politiku. Politike kao što znaš na forumu nema. Osim toga-Zed zna na kaj sam mislio. |
Zanimljivo. Sad neki dan sam čitao takve fore vezane za bivšeg papu Ivana Pavla 2. Mislim da je njegov broj bio 13, tj. sve se vrtilo oko toga. Ima inače više toga za razne stvari.
|
1. Ukupni broj poginulih u otetim avionima je 265:
- Flight 11 - Boeing 767-223ER aircraft - N334AA - 92 poginulih (81 putnika + 11 članova posade) - Udario u North tower - Flight 175 - Boeing 767-222 aircraft - N612UA - 65 poginulih (56 putnika + 9 članova posade) - Udario u South tower - Flight 77 - Boeing 757-223 aircraft - N644AA - 64 poginulih (58 putnika + 6 članova posade) - Udario u Pentagon - Flight 93 - Boeing 757-222 aircraft - N591UA - 44 poginulih (37 putnika + 7 članova posade - prije se računalo da je poginulo 38 putnika jer je jedan putnik bukirao 2 sjedala) - Pao je na zemlju 2. Službeni naziv leta prvog aviona Flight 11 je N334AA a ne Q33 NY! Slažem se da je puno čudnih stvari oko napada na WTC ali ne treba nasjedati na nečije igre brojki i slova. |
Ime terorista koji je organizirao 1993. g. postavljanje bombi u Blizancima je Ramzi Yousef a ne Ramsin Yuseb.
|
Dobio neki dan taj mail stvarno zanimljivo
BTW ovaj post napisan u 13:11 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |