Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.02.2006., 16:58   #31
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Evo "pukla" danas centrala za moje susjedstvo. Nemam net, nemam fiksni telefon i već me lagano trese ovisnička kriza :clap:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2006., 17:09   #32
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Hitler-Com... the saga continues...

Zvao T-Com... prije probao reinstalirat drivere i ostavit ELCON-a spojenog preko etherneta, nije radilo... probao drivere skroz ocistit i spojit ga preko USB-a... i i dalje imam isti problem, veza se smrzne pa odmah pukne... svaki 50-i put veza ostane aktivna vise od pola sata. No doduse, i onda pukne nakon toga. Onda smo i resetirali modem... naravno, pogadjate, nije pomoglo. Sad je lik zvao i kao sutra dolazi pogledat u cemu je problem... no moje skromno misljenje je da oni imaju problema u centrali (ili gdje vec... uglavnom negdje kod njih), a ne kod mene. Sto je najgore, ovih mjeseci je sve vise ljudi koji se zale da im puca veza tj. sa istim simptomima koje imam i ja. Sad se ja pitam, kakvu uslugu ja tu placam? :confused: Sa fakin' modemom sam barem znao da cu se moc spojit na net... sta ce mi brzina ako mi veza stalno puca? :confused:

Wish me luck tommorow!
JC Denton je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 09.02.2006., 19:42   #33
Red Worm
Plasticni kirurg
Moj komp

Red Worm's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Originally posted by Pomo
Evo "pukla" danas centrala za moje susjedstvo. Nemam net, nemam fiksni telefon i već me lagano trese ovisnička kriza :clap:
Moja iskrena sucut. Ja sam bio bez veze nekih tjedan dana. Onda znas kak mi je bilo. Nadam se da ce ti popraviti, te da ces i dalje moci lagodno surfati cyber valovljem.
Red Worm je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2006., 19:44   #34
Red Worm
Plasticni kirurg
Moj komp

Red Worm's Avatar

JC Denton javi kaj je bilo.

Da, i ja se pitam kaj mi to placamo. Ljudi, modem je bio ZAKON, spor ali pouzdan btw. jos ga nisam stavio u vitrinu. Mislim da dsl tehnologija u nas Hrvata, jos dugo nece biti kvalitetna i pouzdana. Recite kaj hocete, ali tak je.

JC Denton, postoji li gdje za skinut novi driver za Elcon.ov modem?
Staro 09.02.2006., 20:29   #35
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Re: Hitler-Com... the saga continues...

Citiraj:
Originally posted by JC Denton
Zvao T-Com... prije probao reinstalirat drivere i ostavit ELCON-a spojenog preko etherneta, nije radilo... probao drivere skroz ocistit i spojit ga preko USB-a... i i dalje imam isti problem, veza se smrzne pa odmah pukne... svaki 50-i put veza ostane aktivna vise od pola sata. No doduse, i onda pukne nakon toga. Onda smo i resetirali modem... naravno, pogadjate, nije pomoglo. Sad je lik zvao i kao sutra dolazi pogledat u cemu je problem... no moje skromno misljenje je da oni imaju problema u centrali (ili gdje vec... uglavnom negdje kod njih), a ne kod mene. Sto je najgore, ovih mjeseci je sve vise ljudi koji se zale da im puca veza tj. sa istim simptomima koje imam i ja. Sad se ja pitam, kakvu uslugu ja tu placam? :confused: Sa fakin' modemom sam barem znao da cu se moc spojit na net... sta ce mi brzina ako mi veza stalno puca? :confused:

Wish me luck tommorow!
di živiš denton,klana,grobnik??meni radi ok na kantridi.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2006., 20:56   #36
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Veprinac... valjda znate di je to (HINT: brda ponad Opatije )
Staro 10.02.2006., 14:41   #37
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Uff, evo bez neta samo 24 sata stvarno su brzi ovi u mom selu : goood :
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2006., 19:26   #38
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Izjebem li im mame, meni je prvih 5 dana radilo dobro, a sad me jebe, svako malo se umrtvi i nema mi spasa nego disconnect i opet connect

t-scum
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2006., 20:08   #39
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Emissary
Izjebem li im mame, meni je prvih 5 dana radilo dobro, a sad me jebe, svako malo se umrtvi i nema mi spasa nego disconnect i opet connect

t-scum
Same problem still here.. bio mi tehnicar, vidi i sam da nije problem kod mene... i rek'o covjek da vidim da li ce i dalje bit problem pa da ga nazovem na njegov kucni u nedjelju (dao mi covjek svoj broj ) da mi se promijeni port na centrali. Za inat, 2 dana je ADSL radio kako treba... i onda je poceo opet zajebavat... i sad covjeka, naravno, ne mogu dobit na kucni jer radi... i tako ja lipo opet zovem T-Scum....

Jos me nazvala zenska iz T-Coma u nedjelju da vidi ako je problem rijesen... znao sam da nisam trebao odgovorit na to
Staro 18.02.2006., 20:12   #40
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Originally posted by JC Denton
Same problem still here.. bio mi tehnicar, vidi i sam da nije problem kod mene... i rek'o covjek da vidim da li ce i dalje bit problem pa da ga nazovem na njegov kucni u nedjelju (dao mi covjek svoj broj ) da mi se promijeni port na centrali. Za inat, 2 dana je ADSL radio kako treba... i onda je poceo opet zajebavat... i sad covjeka, naravno, ne mogu dobit na kucni jer radi... i tako ja lipo opet zovem T-Scum....

Jos me nazvala zenska iz T-Coma u nedjelju da vidi ako je problem rijesen... znao sam da nisam trebao odgovorit na to
I mene danas zajebava i to jaaaako!!!
Pričao s likom i frajer mi rekao sve kaj sam napravio, i na kraju je rekao ak će bit problema kaže da će možda trebat promjenit port na centrali!
Pas mater

I mene je neka žena zvala prije 3 dana i ja reko sve ok, to oni namjerno rade!

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.02.2006., 20:36   #41
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Tako mi je i kod prijatelja (u istoj ulici) i njemu baš čova doša jutros i kaže da mu je problem u kompjuteru, moš mislit
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2006., 10:29   #42
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Emissary
Tako mi je i kod prijatelja (u istoj ulici) i njemu baš čova doša jutros i kaže da mu je problem u kompjuteru, moš mislit
Stero bi ga nekam da mi kaže da mi je problem u kompjuteru!: bonker2

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 21.02.2006., 10:54   #43
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ja isto imam jebenih problema s aDSL-om. Već sam isfrustriran. Svaki jebeni dan mi se oko 5 popodne prekine i tako do 10 navečer. Cijelo vrijeme blinka DSL link. Modem je C-010-I. I zovem ja njih, javi se neki nadobudni "tehničar", ja mu kažem da mi blinka, a on kaže: "Probajte restartat modem..." Ja popizdio, kažem mu da sam sve već napravio, i da nema do čega bit nego do centrale, a on: "Nije to u mojoj ingerenciji, ja sam tu samo da prijavim kvar. Čekajte dok vam se jave monteri!". Pa pi*** mu materina, šta je onda u njegovoj ingerenciji... on je tamo kao tehničar. : bonker2 : bonker2

Sad kad monteri dođu, veza će radit i oni će otići. Onda ću ih ja ponovno zvati, i tako će vjerojatno biti svaki dan. Nisu normalni!!!! : Machineg : Machineg : Machineg
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2006., 15:10   #44
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Autor buljo
I mene danas zajebava i to jaaaako!!!
Pričao s likom i frajer mi rekao sve kaj sam napravio, i na kraju je rekao ak će bit problema kaže da će možda trebat promjenit port na centrali!
Pas mater
To je i meni rekao onaj lik koji je bio. JA sad ispizdim... 5 puta se spajam, 4 puta crkne veza i trokira...i onda 5. put radi normalno... i onda ja lipo odem ko covik nesto popit, pojest i zgasim ADSL... i onda se poslije ne mozes spojit da si bog... ili javi onaj timeout (server nije odgovorio na vrijeme...ili tako nesto).. i nakon 4. pokusaja se spoji normalno.. i onda radi 5 minuta i crkne..i onda sljedeci put se spoji normalno i radi sat vremena... nakon cega se ja odspojim jer ipak imam drugog posla osim surfanja (po forumu ) I tako stalno..malo radi, malo ne... proradi svaki put kad mi dopizdi i taman hocu prijavit kvar.. hehe

Citiraj:
Autor buljo
I mene je neka žena zvala prije 3 dana i ja reko sve ok, to oni namjerno rade!
Istina! Prasci! Ajmo mi u akciju protiv T-Coma? : CoolRamb
Staro 21.02.2006., 15:11   #45
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Autor Emissary
Meni to cova nije mogao rec jer je na njegovom lapu veza radila jos gore
Staro 21.02.2006., 15:43   #46
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor JC Denton
To je i meni rekao onaj lik koji je bio. JA sad ispizdim... 5 puta se spajam, 4 puta crkne veza i trokira...i onda 5. put radi normalno... i onda ja lipo odem ko covik nesto popit, pojest i zgasim ADSL... i onda se poslije ne mozes spojit da si bog... ili javi onaj timeout (server nije odgovorio na vrijeme...ili tako nesto).. i nakon 4. pokusaja se spoji normalno.. i onda radi 5 minuta i crkne..i onda sljedeci put se spoji normalno i radi sat vremena... nakon cega se ja odspojim jer ipak imam drugog posla osim surfanja (po forumu ) I tako stalno..malo radi, malo ne... proradi svaki put kad mi dopizdi i taman hocu prijavit kvar.. hehe

Istina! Prasci! Ajmo mi u akciju protiv T-Coma?

Zašto pišeš MOJ problem!!!

Isto kod mene, potpuno, zvao sam službu i rekli su da će mi se javit, ma sam nek promjene port pa se nadam boljem...

žmnpp
Staro 21.02.2006., 16:42   #47
MAHER
Premium
Moj komp

evo meni je veza godinu i pol dobro radila,stvarno se nisam mogao žaliti,ali zadnjih tjedan dana stalno puca,dođe čovo iz tcoma i kaže modem u kurcu,ja naručim onaj wlan router i sada čekam da stigne,inače ovaj koji je kakti u kurcu je simens A-100-I
MAHER je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2006., 16:53   #48
Srky
Moderator
Moj komp

Srky's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Molio bih da smanjite malo dozivljaj s psovkama...
CD-RW/DVD Toshiba SDR1712C & Pioneer DVR-110DLogitech G400 & Ultra-X, G51 on Audigy SE@X-Fi Xtreme
Corsair VX450W@Sharkoon Silvation - 2 x Chieftec 120mm@7VWindows 7 Ultimate 64bit, Iskon ADSL 8192/512kbit@Enkom A1521-I
Srky je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2006., 18:24   #49
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
nikad nisam imao problema

ne znam....tu i tamo se nije htio spojit na net..ali nakon dva tri pokusaja radi...eto
Hamm je online   Reply With Quote
Staro 21.02.2006., 20:14   #50
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ja zbilja nemam prigovora...
Radi savrseno
Cudno za hitlercom
Sam Fischer je online   Reply With Quote
Staro 21.02.2006., 23:21   #51
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Meni takoder radi savrseno.

cuo sam ad je Zabreg i okolica problem te tamo Rijeka Pula itd. Dosta starih centrala. Cuo sam isto da T-com jedva i ovo odrzava na zivotu. Hebiga 100000 u 1g treba to pokrit.
Staro 22.02.2006., 01:47   #52
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Evo meni se od mog zadnjeg posta ne rusi veza i nema nikakvih problema... radila je dva puta po 3 sata.. i jednom po 2... (ono.. komp je bio konektan, ali nista se nije prenosilo).. da pokucam o drvo...

Eto, sad kad sam ovo napisao, sutra ce sigurno opet pocet zajebavat
Staro 22.02.2006., 01:51   #53
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
meni u zadnje vrijeme svako malo ode veza u k**** siemens A 100-I USB modem,,,,,,,,,, ma to je T-com shit,,,,,,, a i modemi su najgore moguce smece koje su mogli nabavit.,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2006., 09:14   #54
Red Worm
Plasticni kirurg
Moj komp

Red Worm's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3
meni u zadnje vrijeme svako malo ode veza u k**** siemens A 100-I USB modem,,,,,,,,,, ma to je T-com shit,,,,,,, a i modemi su najgore moguce smece koje su mogli nabavit.,,
Zovi t-comovce da ti zamjene taj modem. I ja sam imao problema s istim. Trazi da ti dadnu Elkonov.
Staro 22.02.2006., 09:39   #55
brentaal
Premium

Datum registracije: Nov 2004
Angry

Citiraj:
Autor Red Worm
Zovi t-comovce da ti zamjene taj modem. I ja sam imao problema s istim. Trazi da ti dadnu Elkonov.
U 99% slučajeva kad zatražiš to, oni će te odjebat, i reć "To nije moguće" :mad:
brentaal je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2006., 09:49   #56
Red Worm
Plasticni kirurg
Moj komp

Red Worm's Avatar

Citiraj:
Autor Blitz
U 99% slučajeva kad zatražiš to, oni će te odjebat, i reć "To nije moguće" :mad:
Da znam, ali moraju promjeniti modem svakome kome puca veza. Jer korisnik redovito placa uslugu. Pa ako je ne dobije kak treba... onda u ku**c.
Staro 22.02.2006., 13:49   #57
MAHER
Premium
Moj komp

danas me veza pošteno izludila,ja se dignem oko 5 ujutro,meni dosadno,idem ja malo prije škole na net i idem se spoijiti,spoji iz 2,i pukne nakon minutu i tako jedno 20 puta,popizdio i zgasio,evo sada iz škole,još nije puklo
MAHER je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2006., 18:47   #58
fairy
daysleeper
Moj komp

fairy's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
prokleti t-com..jučer i danas me cijelo vrijeme zajebava veza : bonker2 : finger : : sniper : : Machineg : DualWiel

just venting : giljotin
Staro 22.02.2006., 18:54   #59
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Evo moram pohvalit novi firmware za SE555 router, trenutno sam 7 i pol h online i nije pukla veza sve 5, a svaki dan mi je popodne kenjo...

Aj palac gore t-comu (ipak su zaslužili ovaj put)

žmnpp
Staro 22.02.2006., 20:20   #60
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Danas veza radila dva puta po 2 sata i evo sada vec 4 i pol sata... nema stekanja ni usporavanja. Nisam nista prijavljivao, ali eto.. ocito su nesto popravili.. mozda slucajno usput dok su neciji tudji problem rijesavali. Kucam o drvo
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno