|
![]() |
#31 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
a sto se tice onih koji dodju i side - pa ljudi imate manje od 20 godina. di van je mladost. ako se ne mozete sportom bavit 45min tjedno sta da va se jos kaze. po meni je bolje upisat se u neku grupu na graberje. ima jedna grupa za nogomet i nekoliko kosarkaskih. ova za nogomet popuni se za tren pa ko oce bilo bi dobro da se sto prije prijavi. tako je to bilo kad sam ja isa na tjelesni, je li se ista prominilo nemam pojma
![]() |
![]() |
#32 | ||||||||||||
Premium
|
onda sto se tice susreta pc-ekspertovaca niko ne daje prijedlog za vrime/lokaciju buduci da smo ovu subotu zakasnili sta kazete na sljedecu?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kolke su cijene stanova u blizini faksa (dvosobni) i kakve su cijene općenito? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Mozda (veliko mozda) iducu subotu budem u ZG...al to jos nisam siguran...znat cu tokom tijedna...sto se mene tice...moze subota ![]() Stanovi se krecu...sta ja znam (nisam se previse raspitivao) 700-2000kn...ovisno koliko vas ima i tako... ja placam 1000kn jednosoban stan... 5min od faxa ![]() Dom kosta 500kn/mjesec...i ima free net ![]()
![]() |
#35 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
to ti je najbolje nesto oglasa imas i na faksu na oglasnoj ploci kraj ulaza i na newsima varazdinac ti je najbolje rjesenje, izlazi sridon pa se moras pozurit jer su vec u sridu popodne svi najbolji stanovi iznajmljeni
![]() |
![]() |
#36 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
I koliko vas uopće ima na forumu? Ne isplati se zbog 3-4 osobe organizirati meeting ili da? Trebalo bi ih doći barem 10 da to bude dobra atmosfera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |