PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   FOI - Varazdin (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=25992)

vga killer 29.09.2005. 19:16

FOI - Varazdin

Jel ima netko na forumu da ide na ovaj faks da kaze svoje dojmove jer me čeka uskoro upis na faks???

Nebelwerfer 29.09.2005. 20:33

neznam ništa o faxu ali vidjeh nekidan da je grad dobio odličan studenski dom, svaka soba ima priključak na net, mislim čak i vlastitu kupaonicu, ludilo izgleda...:D

McG 29.09.2005. 20:49

Ludilo izgleda, a bome i ludilo košta.

Tooma 29.09.2005. 21:39

ja sam upravo upisa cetvrtu godinu na foi-u

ajde reci sta tebe tocno zanima, jesi li streber ili vise volis kuzit stvari, sta bi ti volija bit kad zavrsis faks ...

DrTom 29.09.2005. 22:42

Citiraj:

Originally posted by Tooma
jesi li streber ili vise volis kuzit stvari
On da je štreber, mora da se šališ :D :clap:
Pa sad u srednjoj ima hrpu popravnih :burn:

Bran 30.09.2005. 10:32

Ja sam upisao drugu godinu. Tooma sigurno više zna od mene ali pitaj kaj te zanima, možda pomognem.

lajchi 30.09.2005. 18:37

Evo, a ja sam upisao opet prvu :D

MadBoY 01.10.2005. 18:43

Jesul profesori ludi? :) ...

Evo recimo...nisam streber...ne volim puno ucit...i kuzim relativo dobro...kad zavrsim FOI volio bi biti milijunas :D ... jel dosta 2-3h dnevno ucit? :rolleyes:
U srednjoj sam ucio 1-5min dnevno ... i prosao :D

Tooma 02.10.2005. 03:39

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Jesul profesori ludi? :) ...

Evo recimo...nisam streber...ne volim puno ucit...i kuzim relativo dobro...kad zavrsim FOI volio bi biti milijunas :D ... jel dosta 2-3h dnevno ucit? :rolleyes:
U srednjoj sam ucio 1-5min dnevno ... i prosao :D

ako ces ucit dva tri sata dnevno prolazit ces manje vise bez problema
medjutim kad se odvojis od staraca i osamostalis rijetki su takvi karakteri koji se drze knjige, pogotovo zato jer imas nekoliko sati predavanja dnevno (npr. na prvom semestru trece godine sridom imas 11h prakticki u komadu)
postoji poprilican broj predmeta za koje moras zapet da bi polozija (matematika, strukture podataka, operacijski sustavi ... te kao dva definitivno najteza - matematicke metode i racunalne mreze)
naravno sve se da polozit ali moras bit spremana na stolicu - kao sto vidis vecina ljudi koji su se tu javili (cini mi se i svi, ne da mi se provjeravat) upisuju pad

profesora, kao vjerovatno i na svakom faksu, ima svakakvih
od onih koji su na faksu samo zato sto im kolege nece dat otkaz preko nadrkanih do ludilo profesora od kojih ces stvarno puno naucit i nece te ni malo zezat na ispitu ako vide da se trudis

ka zavrsis foi postajes projektant informacijskih sustava sto znaci da se moras kuzit u svaki dio informatike a moras se kuzit i u poslovne procese
zato ces se na faksu upoznat sa mrezama, bazama podataka, nesto malo programiranja ...

Beren 02.10.2005. 17:07

Ribic kaze:

Dok sam živio u Varaždinu (1980-1998) rulja je govorila da je FOI uglavnom OK za studiranje, ali me uvijek smetalo što se jako puno Varaždinaca tamo upisivalo samo zato što nisu znali na koji bi se drugi faks upisali, a da im nije predaleko (čitaj: Zagreb). Da li su se stvari u međuvremenu promijenile, ne znam.

Jadan momčić...ne zna se odlogirat...posljedica šrapnele u glavu... ;)

Tooma 03.10.2005. 02:26

Citiraj:

Originally posted by Beren
Ribic kaze:

Dok sam živio u Varaždinu (1980-1998) rulja je govorila da je FOI uglavnom OK za studiranje, ali me uvijek smetalo što se jako puno Varaždinaca tamo upisivalo samo zato što nisu znali na koji bi se drugi faks upisali, a da im nije predaleko (čitaj: Zagreb). Da li su se stvari u međuvremenu promijenile, ne znam.

Jadan momčić...ne zna se odlogirat...posljedica šrapnele u glavu... ;)

nisu:smoke:
i nadodaj jos tome dosta ekipe koja informatiku upisuje jer je to moderno

McG 03.10.2005. 09:43

Citiraj:

nisu:smoke:
i nadodaj jos tome dosta ekipe koja informatiku upisuje jer je to moderno

Živa istina.

Beren 03.10.2005. 10:32

Heh, dakle ista shema kao na FER-u dok sam ja studirao. Ljudi koji bi inače išli na PMF matematiku, komparativnu književnost i bog the pita koji drugi faks, upisali su FER zato kaj se nakon njega "možeš dobro zaposlit".

Bljuv...

atha 03.10.2005. 11:00

kakav blesav nacin razmisljanja, a ima toga dosta sto je najgore...zanima me imaju li takvi kakav uvid u svoju buducnost? sumnjam...

McG 03.10.2005. 11:12

Ma boli ti njih za budućnost, dok mamica i tatica financiraju njihovo ''studiranje''. Glavno da se oni fino preseravaju po faksu....to njima predstavlja smisao života.

psf[i]-[Tomek] 03.10.2005. 11:40

Citiraj:

Originally posted by Beren
[B]Ribic kaze:

Masa gimnazijalaca koja nema ocjne da upiše nešto u Zagrbu još uvijek hrli na FOI. Nakon gimnazije čak ni netrebaju promjenit ulicu u koju idu na predavanja :D Ali vidi se porast ljudi koji idu u Zg studirati jer nije ni Zg tak daleko. (ako imaš sreće s odabirom Bus-a 1-1:15h, a ako nemaš 2-2:15 LOL)

Bran 03.10.2005. 14:08

Citiraj:

Originally posted by lajchi
Evo, a ja sam upisao opet prvu :D
Ja parcijalu. Kaj da kažem sam sam si kriv jer nisam učio. Uopće nije neki problem proći prvu godinu ako redovito učiš. Treba kolokvirati matematiku obavezno jer su poslije problemi s time (vlastito iskustvo). Redovito učenje 2-3 sata dnevno bi trebalo biti dosta.

lajchi 03.10.2005. 16:45

Istina... Treba učiti, što ja baš i nisam. Uz matematiku, nemojmo zaboraviti i Statistiku.. Statistika i matematika = : bonker :

psf[i]-[Tomek] 03.10.2005. 17:09

Nemrete vi protiv Divjakice :rolleyes: !

Bran 04.10.2005. 10:46

Citiraj:

[i]Originally posted by psf-[Tomek]
Nemrete vi protiv Divjakice :rolleyes: !
A kaj moreš. Prije ili poslije bum i to moral riješiti jer mislim završiti faks. Nadam se da bum prije. :D

Pantera-N 04.10.2005. 11:14

nema kaj, žugaj je legenda

skate to hell 04.10.2005. 17:03

Vga killer i ja sam sad prva godina mores recci koja si grupa ti?

Tooma 05.10.2005. 00:17

a vidin da vas ima dosta foievaca tu na forumu

mogli bi bacit nekakav meeting:beer:

Bran 05.10.2005. 12:04

Citiraj:

a vidin da vas ima dosta foievaca tu na forumu

mogli bi bacit nekakav meeting:beer:

Kaj se mene tiče. Zakaj ne. Dobro bi došlo da čujem o iskustvima nekih starijih studenata na foi-u. Možda pokraj nekih od vas prolazim svaki dan, a niti neznam. :D

Pantera-N 05.10.2005. 12:14

isto kaj se mene tiče, uopče nema problema :beer:

lajchi 05.10.2005. 12:38

I kaj se mene tiče može :-) Barem pipijemo koju pivu,2,3,4,10... :D

skate to hell 05.10.2005. 17:13

da mogla bi koja:beer: :beer: :beer:

skate to hell 05.10.2005. 17:30

Vi stari FOI-jevci kaj je najbolje zeti za tjelesni i dal se na to uopce treba dolaziti,kakva su vaiskustva s tim?

MadBoY 06.10.2005. 01:37

Al su ovi profesori optimisti...izmedju redova se moze procitat da vec misle...pa vi ste pali...koji ste racku upisivali...nemate vi pojma :D

Onaj iz Osnova Ekonomije nam jos nije rekao kako se zove...a vec dva sata predavao :D

A sad jos cekam da mi prikljuce toliko zeljeni Flat Cable ... pa nema sanse da cu ja ista ucit iduci tjedan :clap:

Sho se tice meetinga...samo javite kad... :) ... uh odo spavat...sutra od 8do4...predavanja... :(

Bran 06.10.2005. 10:10

Citiraj:

Originally posted by skate to hell
Vi stari FOI-jevci kaj je najbolje zeti za tjelesni i dal se na to uopce treba dolaziti,kakva su vaiskustva s tim?
Ja sam bil na ragbi košarki. Glupost. A i tip je nekvi serator. Prsta su mi ftrgli. Tu možeš doći i sjediti tih 45 min i to je to. Bilo je onih koji su došli jedanput - dvaput kroz cijelu godinu i isto tako dobili potpis i štambilj da su uspješno prisustvovali nastavi tjelesnog odgoja. Svi u mojoj grupi su dobili potpise makar nisu dolazili na tjelesni.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24.