Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.09.2005., 00:58   #31
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Što ćeš, sto ljudi, sto ćudi. Mene je nedostatak vrata pozitivna osobina
Eh, da, @ Cat : Što će mi kućište koje je već utišano do kraja. Ovo je izazov Osim toga, ne vidim rabljenih savršeno očuvanih P180 da se prodaju za 700 kuna
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2005., 01:14   #32
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
mislim da se svi slazemo kako je ovo ipak najljepse kuciste koje postoji

prekrasan je.

JEDINO sto me nervira kod aluminija je ta njihova "prljavost" tj NIKADA nemozes ocistiti ga sto posto da se sjaji kao npr zlato srebro celik ili tak nes....

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.09.2005., 01:37   #33
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Sky Što ćeš, sto ljudi, sto ćudi. Mene je nedostatak vrata pozitivna osobina
Nemoj vise prodavati ovo USB HD kuciste bas je ko saliveno uz Stacker!

Polica ti isto nije lose skrojena, dobra ideja, samo jel previsoka ili mozda si u u rodu sa....
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2005., 08:27   #34
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by Visage
Ovo je tocno ako pricas o ovima

I mene je isto fascinirala konstrukcija pa sam i uzeo vise komada, ali ako imas vrata (poluprozracna) i kuciste debelo ispod velikog stola, onda nista ne cujes
ajde mali OT kad vec pricate o hladnjacima za hard..sta bi preporucili za tisinu?? Ja bi onog pasivnog zalmana pa me zanima dal se isplati. Kosta oko 160kn. A svi ovi 5.25" aluminijski s ventovima i senzorima i kaj ja znam su prek 300kn. Mislim da mi to ne treba. E da, "HD Tune" mi pokazuje temp harda vise-manje uvijek oko 36 stupnjeva..jle to moguce?? Samo???
Al sto se tice vrata to je totalna istina..ja kad sam napokon kupio kuciste s vratima bi sam fasciniran koju razliku u tisini ona stvaraju..pogotovo ako je nesto u optickom uredaju. Jos kad zaljepim neku 1-2mm izolaciju na njih iznutra ima da se nis ne cuje

I moram pitat, Sky, imamo isti Zalmanov kontroler za ventove-kak ne poludis od tih dioda kad ti svijetle u bulju na 12V?? Meni je to pre jaka svijetlost i iziritirala bi me, a kad smanjim napon onda titraju i to me jos vise zivcira :burn:
Staro 29.09.2005., 10:19   #35
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
@ Codiac : Ta prljavost je vidljiva samo na slici, inače se uopće ne kuži. Zašto je tako, nemam pojma.
@ Visage : Proda(va)o sam 3.5" Metal Gear Box ladicu. Ovo je 2.5" Icy Box i savršen je
Nije previsoka, taman je. Usput, ja sam jedno pol metra niži od tipa na slici
@ Denzil :Slažem se da je razlika u buci kad postoje vrata primjetna. Ali mene jednostavno smetaju vrata više od buke.
Ako pitaš za hladnjake, najbolji hladnjak ti je vent na 5V koji blago pirka po disku. Ova moja dva Hitachia su trenutno na 23 i 26 stupnjeva jer su u 3u4 modulu i na njemu 12 cm Papst.
I mene je iritiralo to treptanje i svjetlina, ali sad me toliko ne smeta. Ne gledam u kućište dok radim na kompu Ali mislim da ću biti malo kreativan, modificirati kontroler tako da daje 5V diodama i konstantan signal vrtnje.
Sky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno