|
|
Rezultati ankete: Dali biste frendu savjetovali da instalira SP2 | |||
DA |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 65.22% |
NE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 34.78% |
Glasači: 69. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Do sad sam na ovom kompu imao 98, XP, XP+SP1 i sad trenutno WinXP+SP2, instaliran naravno slipstreamana instalacija Do sad sam imao problema s par programa, Geniusom G-09 ali to su rijesili nove verzije softvera/drivera. Kakve ste probleme imali? BSOD?
#32 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ja sam isto pitao nek navedu neki konkretni problem pa nitko nece. Po nekima ja bi jos bio na Win 98 jer mi Starcraft nije radio na XP, takoder modem interni Motorola mi nisu Win prepoznali no ja nisam stisnuo format nego skinuo nove drivere kod frenda. Ljudi treba samo potraziti nove drivere i to je to. Najlakse je reci meni ne prepoznaje printer ili modem i pocet psovat i plakat te format C: sve rjesava ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Veki-os - to je vrlo slično rukovanju bagerom bez da išta znaš o njemu. moćno oružje, ali samo ako ga znaš koristiti masni - to je siemensova (ili ericssonova) greška. ADSL modem ne postoji. to je router i njegov default nije rad u bridge modu. pronađi negdje kako ga staviti u route mod i više nikada ga nećeš morati instalirati. tako i treba biti. instaliranje "adsl modema" je glupa komplikacija zakoju su napokon i t-comovci shvatili da ne valja. Isus - to NIJE zbog SP2. traži grešku drugdje. driveri možda? zastarjeli programi? Njusskallo - zašto ? Cataphract - manjak znanja/iskustva DAKLE, imate vremena čitati ovaj post. zašto onda nemate jednako toliko vremena da pogledate u windows knowledge base? tamo ima mnogo odgovora, siguran sam da i za vaše probleme, ali vam se neda tražiti pa onda neargumentirano tvrdite nešto što ne stoji. poruka svima koji premišljaju: nemojte se ponašati ko kada se prelazilo s 98 na XP. učite dok imate vremena, inače će vas ono pregaziti i ostati ćete zarobljeni u starom OS-u sa starim programima i vikati "to je najbolje jer meni radi". žrtve navike koje jednostavno ne žele učiti nove stvari, čak niti kada je riječ o nečemu daleko boljem.
#34 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja imam instaliran SP2 i super sam zadovoljan. Jedina zamjerka koju imam je to da mi ne radi zvuk na TV kartici (dok sam imao instaliran samo SP1 zvuk je radio). Tražio sam nove drivere za tu karticu po netu, ali ne postoje nigdje ![]() ![]()
#35 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Horza-možda je taj SP2 dobra stvar za nas koji nešto znamo iskemijati i srediti ali zamisli običnog korisnika,kakvih je jako puno,ustvari oni su večina,vjerujem,i sad on stavi SP2 i pola programa mu ne radi,treba skidati nove drivere,pola ljudi ni ne zna što su driveri itd.... Mogao sam i ja malo čačkati,možda bi proradilo ali jednostavno sam zamračio kad sam vidio sve te probleme.... |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#38 | |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#39 |
Premium
|
Ne da meni đavo mira,popodne ja opet napravio čistu instalaciju Windowsa s integriranim SP2,malo istwikao,pogasio sva nepotrebna sranja i neke stvari što sam vidio na forumu da se treba ugasiti i zasad nema problema,no vidjet čemo...... ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
Malo potweakao, jesi to napravio i onda kad ti nije sve radilo kako spada? Mozda je u tome problem ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#42 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Jedan kaze da jedan ne,ankete su tu negdje...a ja jos uvijek ne znam...ako sve radi ok bolje da ne diram nista ha? Ja imam SP1...
#43 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni SP2 ful stabilno radi i ja bi ga svakome preporućio!!
#44 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ajde kome se da da napiše što bi sve trebalo napravit, potvikat itd. možda me nagovorite iako sam par puta stavljao SP2 i igre su mi bile osnovni razlog zašto sam ga maknuo. evo primjer: far cry- loada oko 50% duže (mjereno ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|