|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi, ali na njihovu štetu... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Da ne otvaram drugi topik bezveze... Imam jedan laptop kojem je matična ili grafa riknula, uglavnom kad ga upalim nema slike ali radi. Zanima me jeli ima neki način da ekran tog laptopa spojim na pc da vidim u kakvom je stanju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mogao si reći i koji je laptop u pitanju obzirom da neki modeli imaju poznate probleme. Spoji laptop na vanjski monitor. Ako daje sliku, onda nije do grafe.
![]() |
#34 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Znam da je grafa otišla ili matična, spojio sam ja i na monitor i ne daje slike no to nije važno sad. Zanima me mogu li spojit ekran na pc da vidim jeli ok zbog prodaje. Uglavnom, laptop je: Toshiba Satellite L300D-10b ako išta znači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš, ali je to malo veća zafrkancija. Pretpostavka je da je ekran ok i time se vodi.
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako je tvoj laptop i u jednom trenutku se pokvario u vidu da nemas slike na ekranu, vrlo je mala vjerojatnost da je doslo do kvara graficke i ekrana. Gotovo je sigurno otislo samo jedno od tog dvoje. Buduci da si pokusao spojiti na vanjski monitor i tamo nije bilo slike, logican je zakljucak da je ekran ok.
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa to možeš i ovako vidjeti, nemoraš ga paliti... Vrti ga pod raznim kutevima, ako je negdje nešto probaj obrisati, samo pazi da ne skineš zaštitni film dolje.. To je to. To što češ ga ti upaliti nečeš ništa više dobiti nego šta vidiš ovako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ae kada vec razgovaramo o ekranima. Imam jedan 15.4inch 30pin dispaly. Koji je nacin testiranja sem ukljucivanja u drugi laptop (nemam ga pri ruci)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nema ga, barem ne za mukte. Vjerojatno postoje nekakvi konverteri sa VGA ili DVI kabela na LCD konektor, ali sumnjam da ti se taj sport isplati. Nisam u životu rastavio niti jedan LCD od domesticus vulgaris računala, ali vjerujem da je panel isti kao u laptopu, samim time i konektori. Znači, ako imaš tako nešto na raspolaganju, ne ustručavaj se provjeriti.
Udomljujem stare laptope i njihove dijelove. ![]() Zadnje izmijenjeno od: [GOW]Nec. 23.01.2013. u 11:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|