|
![]() |
#3991 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3992 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Kad ga sretnem na brdu, dat cu sve od sebe da zavrsi ko ovaj na 2:10 i 2:32 ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3993 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Što se tiče onog Noob killing videa, takve stvari prolaze na firestormu samo kod pravih njubara, jer tako doć sa helijem na brdo ispred njihovog deploymenta, a da te ne sroka stacionarni AA u bazi ili mobilni koji je najčešće baš na tom brdu, to je stvarno noob na m2 retardacija od ekipe.
![]() |
![]() |
#3994 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() npr.ako vas pushaju 4 pointa, i zaljepe AA i tenkove ispred brda, naravno da ces kempat dok ne pocistis nego stormat u njih i bit naguzen. Korisna je u biti u svakom trenu kad se dignes i das range gunneru, kakvo kempanje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3996 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel ima netko ogromne frejm dropove? Ne znam jel to samo do mene, tj. do SLi-ija ili je to u cijeloj igri. Sa 56 padne na 1 pa se onda opet digne iznad 50. To je prokleto iritantno -.-'
![]() |
#3997 |
Premium
|
Meni se to događalo u single player kampanji. Al samo kad sam nerealno digao detalje na ultra, sto mi komp ne moze podnijeti. Radi na 30 fps i onda slika stane...ponovi proces. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3998 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
2. Kempanje = aka lebdenje chipperom iznad vlastitog deploymenta i gađanje tv raketom
![]() |
![]() |
#3999 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ne znam jel bilo, al ak neko muku muci sa slabim FPSom, nek skine ovaj config i stavi u folder di mu je igra (znaci root od igre, di je bf.exe). ja sam dobio 20ak fpsa, a razlike u slici NEMA. http://ares.discord.us/smooth_bf3.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#4000 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
meni nije pomoglo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4001 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4002 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Čim sam vidio vaše postove, TV doma i pokrenio Origin. Kad ono, 4,2 GB update download. Al bi se iznenadio navečer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4006 |
Premium
|
Karkand preload, isto ko s BC2 i Vietnam expanzijom, tako da svi koji ga imaju mogu igrati od 1. minute, ko nema-ima 4GB diska manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4008 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4009 |
Premium
|
Izgleda da ga nisu sje*bali!!! ![]() Map placment je u biti c/p bf2-vise/manje: 1. Oman -Bf3-Bf2 ![]() 2.Karkand- ovo je ps3/5flag, CQ large bi treba otvoriti industrijsku zonu, sa +2 flaga kao sto se vidi u ovom mom ocajnom paint jobu ![]() ![]() Ovaj BTC bi mogao ispraviti najveci nedostatak BF3 do sad, osrednju zalost od mapa. Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 06.12.2011. u 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije to preload, nego ga nisu u stanju odvojit od igre kao zasebnu instalaciju. Iz sličnog razloga nema, niti će biti VOIP-a jer ga ne znaju stavit kao patch.
![]() |
#4011 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4012 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Čini se da Origin krivo pokazuje. Pratim u Everestu količinu prometa i uvijek pokazuje duplo manju vrijednost od Origina. Dakle patch je ipak 2GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
pretpostavljam da je bilo ovo pitanje već ovdje sigurno, al ima 134 stranice thread pa bi mi trebalo vjerojatno 100 godina da nađem kaj tražim. dakle, igram i ja eto BF3 al me muči konfiguriranje miša...imam sharkoon fireglider miš i jedino što mu mogu konfigurirat su lmb, rmb i middle gumb. oni ostali sa strane, kao i onaj manji kraj wheela kao da ne postoje...znam, mora se stisnut srednja kolona u postavkama, probao sam uključiti i isključiti raw input ali ne pomaže...jel imao netko sličan problem i jel ima rješenje? fala puno unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Stranu na šalu, citat sa battleloga : Citiraj:
http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~ypHpa
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 06.12.2011. u 12:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4015 |
Premium
|
Mislis na ingame voip? Ako se dobro sjecam BC2 ga je imao i bas NITKO ga nije koristio za komunikaciju s timom, mislim da sam u 1godini cuo 3 covjeka da govore i to je bio, rant, vhine i jeb. mame svima po spisku.... Za sqad/prijatelje imas Bt.log koji ok radi posao. Kaj kad si solo? Ako ti je frendac full napet, dodas ga na bt.log? C-R kao u BF2 bi rjesio problem komunikacije medu strancima, tu se slazem! Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 06.12.2011. u 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Prebacili chatbox, ping piše u igri...al mi se skrešala na početku ko i uvjek. laser isti, a na taclight nisam naletio. Možda su ga skroz zagasili ![]() Edit: taclight nerfan. Što je dalje to je slabiji. Al na 3 metra opet piči ko supernova. Edit 2: a bemu miša, brijem da je sad laser isto ko taclight, niš ne vidiš. i imam osjećaj ko da su sva oružja oslabili, nemoš ubit nekog da ne utučeš cijeli spremnik. nemam više vremena isprobavat, al neš mi ne štima...
People, have some bananas! Zadnje izmijenjeno od: Booger. 06.12.2011. u 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4018 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
updejtana igra,u battlelogu se vide pozitivni pomaci,filteri,traženje servera po regijama,smanjili su Co-Op score za otključavanje što je po meni plus...sada treba vidjeti kako funkiconira u igri sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4019 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |