|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
mislim da ti je bolji odabit TwinTech od Gainwarda,jer za 30 kn manje ćeš dobit puno bolji hladnjak od stocka koji je gainwardici,te zbog boljeg hlađenja bolji oc potencijal.
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ali koliko ja vidim Golden Sample nema klasicno stock hladjenje, vec isto nekakvo cudo sa heatpipeovima. http://www.fudzilla.com/index.php?op...4155&Itemid=40 http://www.xbitlabs.com/articles/vid...t_4.html#sect0 Sorry, vjerujem da sam dosadan i da ovo vec djeluje kao da te zajebavam ![]() Idem dalje guglat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Premium
|
Nasao nesto o TwinTechu, prevedeno sa francuskog. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
,al mene zanima samo između ove dvije,ako postoji znači razlika.?! ..koliko čitam i nema baš neke .,jednio koliko primječujem da ima razlike u budle-u. ..što bi značilo da xfx8800 gt dolazi gola bez ičega (igra+driveri)..dok ova druga ima se sa čime pohvalit
![]() |
![]() |
#937 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako ti samo nije glupo otvarati novu temu pored svih otvorenih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#942 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidim da imaš 8800GT... Za 8800GT/GTS 512MB modele idu HR-03 GT modeli (uz TR imaš i S1)... Dok na stare 8800GTS/GTX/Ultra modele idu HR-03 Plus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
|
Kupio Gainwardicu. Najvise sto sam ju uspio dobiti je 720/1800/2080. Error free u ATIToolu. Temperatura ne prelazi 54 stupnjeva(ATITool kaze tako). Necujna je. Kasnije joj mozda puknem bios novi da joj dignem voltazu pa da vidim dokud ide. Zadovoljan sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
|
Ovakva je http://www.techpowerup.com/img/07-11..._GT_nfm_02.jpg kuler sa heatpipeovima, 1530kn u Acquisitum Magnum-u. 2 godine garancije btw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
8800GT sa 256MB
VGA PCI-E GIGABYTE GeForce 8800 GT, 256MB DDR3 -999,00 KN Kartica ima samo 256 rama- dal je to dosta za 19" monitor (CRT) |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a nije bas ako volis igrati s visokim AA/AF, filteri brzo progutaju to malo memorije. a onda si u situaciji da imas jak GPU koji ih moze vrtiti ali te malo memorije gusi. ako kupujes za cash bolje probaj ubosti nesto s malo vise memorije polovno za istu lovu. pogledaj par reviewa, hd3850 koji je ipak znacajno slabiji kada je snaga gpu u pitanju s 512ddr3 ipak se drzi bolje nego 8800gt s samo 256mb. ubili su tu karticu s malo rama, steta dobrih chipova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
ne daje, sve sto dolazi od palita ima dvije godine. 3 daje asus i mozda jos jedan proizvodjac ali trenutno se ne mogu sjetiti tko...gledaj po cijeni, koja je bez ocitog razloga skuplja 10ak % znas da ima 3 godine garancije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
|
a cuj, i dalje je to nekoliko ly ispred onoga sto je nvidia nudila za tu lovu prije samo par mjeseci pa ne treba previse plakati oko toga sto ima malo memorije. nije kartica losa jedino sto nije previse isplativa investicija kad se gleda drugo sto se moze dobiti za slicnu lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
|
pardon EPOX 8RDA3+ PRO ali ista stvar...nema pci-e utora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
na GPU dobio max OC 760mhz u ATi toolu za drugo se ne sjecam. Da se opet probat samo me strah da nesto ne ode ![]()
![]() |
![]() |
#957 | |
no fear
|
Citiraj:
P.S. Kaj se mene tiče ja gledam nekaj piknut za kojih 1-2 mj (kanta+periferija). Valjda ćeš do tada otvoriti dučan ![]() P.P.S. Jednu stvar nisam shvatio. Da li ćeš sklapati komponente ili samo čista prodaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
|
cuj, za 1024*768 mu je posve dosta. no svejedno je po meni glupo pljuniti 1K kn za karticu koja je tako oslabljena, nikad ne znas kad ce mu dopizditi mali monitor i ode po jednog 22". zapravo....ja znam - kada vidi taj tvoj sto kupujes. to ti je lancana reakcija, znam 5-6 ljudi koji su se zaletjeli na 22" i za sve te kupnje je kriv samo jedan koji ga je uzeo prvi, ovi ostali su samo zrtve zaraze ![]() bem mu sve, ja sam skoro prosli vikend uzeo jedan nakon sto sam samo kolegin isprobao da li radi prije nego s njim ode u zg. u zadnji tren sam si uspjeo objasniti da si ga trenutno ne mogu priustiti i da ce me takvi porivi otjerati na robiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() šala-vidio sam ploču pa čisto ono pitam...slagati ću mašine po željama, imati ću nekih 10-ak predloženih konfi sa moje strane (koje će se moći mijenjati) a možeš i solo komponente kupiti...inače na složene konfe sve će biti 3 i 5 godina jamstvo (vidjeti ćete kako na koje na šopu)...šop bi trebao biti aktiviran do kraja tjedna fakat se nadam-hebe me birokracija ova naša divna a neću se zezati i otvarati dok nemam još 1 papir (nevjerojatno ali samo 1 papir čekam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
no fear
|
@greg SE Slažem se sa tobom 22" je IN. Doma imam HP LP1965 i ima strašnu matricu (treba burazu za grafiku). Pošto se selim, za sebe uzimam sve novo. Mene više pegla veličina nego matrica ![]() @Beshtya Hitro.hr hitro čekaj na mjestu ![]() ![]() Kod slaganja konfi: da ćeš imati opciju OC pod garancijom tipa kao H2S-OPTIMUS 4U te sa fino uređenim kablovinjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|