|
![]() |
#1 |
Da lord of da flame
Datum registracije: Mar 2004
|
OT:Bacva
Hm, imam jedno pitanje. Ovako, malo me puknulo modanje, ono, prekidaci, lampice i prozori i te spike i vidjeh ja da je to dobro. I dosao na ideju o izradi svog kucista.Jer ovo koje imam je do neba gadno. Everpowerovo kuciste, sta da vise kazem. E sad, vec sam vidio da je netko imao ideju izrade kucista od one metalne bacve od piva.E sad: 1.Gdje bi mogao nabaviti tu bacvu (srednjih dimenzija, ne onu XXL) i za koje pare?Ili ako netko ima, jel bi htio prodati? 2.Da li je to izvedivo uopce? Svaki prijedlog i savjet dobrodosao.... Fala Pozdrav
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Sve je izvedivo ako si spretan i imaš alata
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma zamisao ti je ok, samo će ti trebat puno vremena, volje, alata, znanja, materijala... uglavnom kužiš šta hoću reć |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Odi u zagrebaćku pivovaru
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hmhm...zzz svima...
|
pa meni se to ne bi dalo raditi ![]()
![]() |
#7 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Da lord of da flame
|
Ma uzet cu ja dvije bacve,pa ako mi se netko zeli pridruziti... ![]() BTW, volje, alata, materijala i tih stvari imam na pretek, ionako jaja hladim, nis ne radim po cijele dane. A nitko od vas alkosa nema tu bacvu doma?Mislim, tko zna kako bi me oderali ovi u ZP... Uostalom, koliko je jedna takva bacva, sad mi je skoro rodjendan pa da imam sa cim proslaviti ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Ma svaka ti čast. Od bačve.... Meni se neda izbušit jednu rupu na ovom svom, a ne tak nešt. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() btw. bacve su ti od 25/30 l manja i 50 l veca, ak se dobro sjecam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() ![]() A onda i u slaganju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Dečki, samo naprijed, samo pazite na prste kad poderete bačvu piva da ne bi bilo krvi, ja sam uvijek za modanje i sve vrste originalnih ideja , mislim da imati unikat kojeg si sam sklopiš i je najveći gušt a ne imati kantu istovjetnu milionima drugih. Bilo bi dobro malo poslikat faze izrade , ako ništa drugo da vidimo koliko ste krvi pustili dok ste izrezali bačvu. SRETNO! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Treba kaj skurit??
|
Pa morat ćemo imat hrpu gaza i flastera. Nadam sa da će biti više prolivene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Da lord of da flame
|
Pa naravno da sam za suradnju. jel to pitanje uopce? ![]() Morat cemo se uz ![]() pozdrav
![]() |
#18 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Imam i ja takvu "svinjsku nogu" ![]() I još dva manja. Zakon alat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Sad ga fino mazni po pola i da vidiš makine... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Da lord of da flame
|
Hm. Sada si malo razmisljam, imat cu ja tu sta busiti i rezati.... Nego, imam jedno pitanje. Unutra ce to sve biti koliko-toliko nagurano., nece bit bas previse mjesta, pa jel ce mi se dizat temperature do nebesa?MIslim, ne bi htio napravit kuciste pa da onda vidim da mi se stvari griju ko u mikrovanoj.Onda opet busi mjesta za ventove i sl... BTW, isla bi dva venta, jedan gore i jedan dole.... Pozdrav
![]() |
#21 |
Treba kaj skurit??
|
Pa morali bi biti ventovi inače bi bilo kuhanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Da lord of da flame
|
Da,ali mislio sam SAMO 2 venta.Doduse, 120mm-arska.
![]() |
#23 |
Treba kaj skurit??
|
120mm obavezno. Ma to ćemo morat prvo nekak isplanirat za matičnu, PCI/AGP kartice, cd-romove, a ventovi će onda lagano |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Da lord of da flame
|
ma ocu kitu nabit toliko stvari u njega.Stavit cu jedan DVD, i to onaj pioneerov slot in, tako da se ne moram jebat sa vratima, nego samo napravim prorez. A i puno bi jebenije izgledalo.Ako maticna koliko - toliko stane, na konju smo...:-)
![]() |
#25 |
Treba kaj skurit??
|
Onda će biti lakše. Ajd se javi na mail pa da se dogovorimo |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Hehe znaći bude nekaj od ovoga?! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Da lord of da flame
|
Damn right da bude. ![]() Napravit cu to, makar mi to bilo zadnje sto cu uciniti u zivotu..... ![]() Morat cu samo piknut digitalac da poslikam faze izrade. Pozdrav
![]() |
#28 |
Treba kaj skurit??
|
Imam ja neki stari digitalac. Ovo moramo napravit i točka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Da lord of da flame
|
Pa naravno da cemo to napraviti. Uostalom, sad bi vec ispali papci da to ne napravimo ![]() Moze, super, dakle digitalac imamo, samo jos fali sto cemo fotkat ![]() A i to cemo imat ubrzo... A onda cemo postat par fotki da vidite kako napreduje. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|