|
![]() |
#1 |
Banned, vrhunski bezobrazluk
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Pozdrav! Problem je sljedeći. Prilikom dizanja XP-a uvijek se vrti ona trakica dok se ne digne sustav i ona slikica windowsa... to je inače preko cijelog ekrana... e, meni je to smanjeno na oko 50 % ekrana i onda kad se digne sustav sve normalno, preko cijelog ekrana... kad otvaram neke stare igrice koje rade preko DOS-a one su u malom prozorčiću, bez obzira na to kak ja povećam screen, ostaju na malom dijelu ekrana! Prije nego što sam postavljao neke skinove i ostale sitne programiće sve je bilo normalno, preo cijelog ekrana! U zadnje vrijeme je ovako malo te ne znam više što bih deinstalirao... čak je i disk formatiran i ponovno postavlejn XP i nema pomaka... Zna li netko u čemu je stvar??? |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda si u OSD-u monitora uključio 1:1 pixel mapping ili nešto slično?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
A ako nije to? |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Jesi li probao uopće naći tu opciju? Nemam pojma ni koji monitor imaš...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
Jesam, probao sam! I nije bilo u tome nego u nečemu drugome, ali nije više bitno jer je popravljeno i to ne zahvaljujući tvojim savjetima s visoka! I osim toga kakve veze ima kakav je monitor... nije da sam ga mijenjao ili nešto takvo i slobododno izbriši ovu temu i ako je moguće nemoj ni odgovarati na postove koje ostavljam! Takvu aroganciju nisam ni na jednom forumu našao! |
![]() |
![]() |
#6 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
P.S. Viđaš li ponekad bijele miševe? Je l ti se čini da razgovaraju s tobom? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Auuu, neka opasna trava je došla kod nas... Ili se nauči ponašati kao svi ostali članovi ili pravac u KPD Zenica. ![]()
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|