PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Veličina DOS ekrana (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=97580)

Klodovik 06.02.2008. 12:24

Veličina DOS ekrana

Pozdrav!

Problem je sljedeći. Prilikom dizanja XP-a uvijek se vrti ona trakica dok se ne digne sustav i ona slikica windowsa... to je inače preko cijelog ekrana... e, meni je to smanjeno na oko 50 % ekrana i onda kad se digne sustav sve normalno, preko cijelog ekrana... kad otvaram neke stare igrice koje rade preko DOS-a one su u malom prozorčiću, bez obzira na to kak ja povećam screen, ostaju na malom dijelu ekrana! Prije nego što sam postavljao neke skinove i ostale sitne programiće sve je bilo normalno, preo cijelog ekrana! U zadnje vrijeme je ovako malo te ne znam više što bih deinstalirao... čak je i disk formatiran i ponovno postavlejn XP i nema pomaka...

Zna li netko u čemu je stvar???

domy_os 06.02.2008. 12:55

Možda si u OSD-u monitora uključio 1:1 pixel mapping ili nešto slično?

Klodovik 10.02.2008. 22:14

A ako nije to?

domy_os 11.02.2008. 11:54

Jesi li probao uopće naći tu opciju? Nemam pojma ni koji monitor imaš...

Klodovik 11.02.2008. 15:24

Jesam, probao sam! I nije bilo u tome nego u nečemu drugome, ali nije više bitno jer je popravljeno i to ne zahvaljujući tvojim savjetima s visoka! I osim toga kakve veze ima kakav je monitor... nije da sam ga mijenjao ili nešto takvo i slobododno izbriši ovu temu i ako je moguće nemoj ni odgovarati na postove koje ostavljam! Takvu aroganciju nisam ni na jednom forumu našao!

flajpan 11.02.2008. 15:32

Citiraj:

Autor Klodovik (Post 948989)
Jesam, probao sam! I nije bilo u tome nego u nečemu drugome, ali nije više bitno jer je popravljeno i to ne zahvaljujući tvojim savjetima s visoka! I osim toga kakve veze ima kakav je monitor... nije da sam ga mijenjao ili nešto takvo i slobododno izbriši ovu temu i ako je moguće nemoj ni odgovarati na postove koje ostavljam! Takvu aroganciju nisam ni na jednom forumu našao!

Ideš, dečko, ti imaš ozbiljnih problema. Mogao si barem reći kako si riješio na kraju. I btw, u domyjevim odgovorima nema arogancije.

P.S. Viđaš li ponekad bijele miševe? Je l ti se čini da razgovaraju s tobom? :D

Pezzaa 11.02.2008. 15:50

Mladez i Droge kandidat.... :) lol @ flajpan... bijele misheve...:lol2::lol2::lol2:

Fleks 11.02.2008. 16:35

Citiraj:

Autor Klodovik (Post 948989)

E sad ces dobit bananu od modernatora !

domy_os 11.02.2008. 22:47

Auuu, neka opasna trava je došla kod nas... Ili se nauči ponašati kao svi ostali članovi ili pravac u KPD Zenica. :banned:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47.