Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.12.2007., 23:09   #1
vekyyyOG
Banned

Datum registracije: Nov 2007
Stronghold

Koji vam je najbolji naslov od ove igre??
Po meni je crusader.. a budem sutra nabavio legends pa me zanima jel tko igrao i kakva je?? i dal se moze online?
vekyyyOG je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 10:14   #2
armus
Premium

armus's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
meni je u crusaderu previse zute boje, ne volim pustinje bas, ali ima punooo novih stvari u njemu pa se to kompenzira onda

stronghold 2 sam instalirao, igrao 5-10 minuta i deinstalirao.. igrica je tako daleko graficki otisla od orginala da to jednostavno vise nije to..
armus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.12.2007., 19:39   #3
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Ma crusader je po meni najbolji. Ovaj novi legends nista ne valja, jednostavno katastrofa.. sve je nekako pusto i jadno. Ja ga nisam igrao ni 5 min a na crusaderu sam proveo puno puno sati..
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 02:22   #4
vekyyyOG
Banned

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
Ma crusader je po meni najbolji. Ovaj novi legends nista ne valja, jednostavno katastrofa.. sve je nekako pusto i jadno. Ja ga nisam igrao ni 5 min a na crusaderu sam proveo puno puno sati..

beee suprotno.. u legends ima jos puno vise stvari.. kao recimo dragon.. i igra me previse odusevila igram je po cijele dane preko neta.. ja i frendovi
Ali ima jedan mali problem zato za igru dajem ocjenu 9/10
jer kako kada kad igramo online samo jednostavno nas izbaci sve iz igre.. valjda novi pach bude to popravio. inace igra je odlicna
vekyyyOG je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 18:25   #5
Newmie
Premium

ukusi su različiti, ali meni nema do dobrog starog crusadera... na ovaj novi se jednostavno ne mogu naviknuti...
Staro 18.12.2007., 18:56   #6
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
ukusi su različiti, ali meni nema do dobrog starog crusadera... na ovaj novi se jednostavno ne mogu naviknuti...
Potpisujem

Mada je meni i prvi stronghold bil zakon ... imal je priču za razliku od crusadera
Ali opet u crusaderu ima više raznih jedinica i duže se igralo ... samo jednu od onih 50 mapa nisam nikako uspjel proći (mapa gdje si saveznik s Pigom protiv 4 neprijatelja)

A zakon je bilo na nekim mapama odmah na početku s onim plačenicima skršiti sve protivnike na mapi
Quick22 je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 19:16   #7
Newmie
Premium

Citiraj:
Autor Quick22 Pregled postova
Potpisujem

Mada je meni i prvi stronghold bil zakon ... imal je priču za razliku od crusadera
Ali opet u crusaderu ima više raznih jedinica i duže se igralo ... samo jednu od onih 50 mapa nisam nikako uspjel proći (mapa gdje si saveznik s Pigom protiv 4 neprijatelja)

A zakon je bilo na nekim mapama odmah na početku s onim plačenicima skršiti sve protivnike na mapi
Ja mislim da sam barem 20 do tih 50 mapa sredio tako da sam se samo zaletio u prvih 30 sec i ubio im kralja..
Staro 18.12.2007., 21:58   #8
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
koliko nastavaka ima stonghold? ja sam igrao sam crusadera, znam da postoji nastavak prije i stonghold 2, sta je legends dvojka ili ima jos tu nesto?
Staro 18.12.2007., 22:10   #9
Newmie
Premium

Koliko ja znam, ima jedan prije crusadera, crusader, stronghold 2, i legends!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno