|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Stronghold
Koji vam je najbolji naslov od ove igre?? Po meni je crusader.. a budem sutra nabavio legends pa me zanima jel tko igrao i kakva je?? i dal se moze online? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
meni je u crusaderu previse zute boje, ne volim pustinje bas, ali ima punooo novih stvari u njemu pa se to kompenzira onda ![]() stronghold 2 sam instalirao, igrao 5-10 minuta i deinstalirao.. igrica je tako daleko graficki otisla od orginala da to jednostavno vise nije to.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma crusader je po meni najbolji. Ovaj novi legends nista ne valja, jednostavno katastrofa.. sve je nekako pusto i jadno. Ja ga nisam igrao ni 5 min a na crusaderu sam proveo puno puno sati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
beee suprotno.. u legends ima jos puno vise stvari.. kao recimo dragon.. i igra me previse odusevila igram je po cijele dane preko neta.. ja i frendovi Ali ima jedan mali problem zato za igru dajem ocjenu 9/10 jer kako kada kad igramo online samo jednostavno nas izbaci sve iz igre.. valjda novi pach bude to popravio. inace igra je odlicna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ukusi su različiti, ali meni nema do dobrog starog crusadera... na ovaj novi se jednostavno ne mogu naviknuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Mada je meni i prvi stronghold bil zakon ... imal je priču za razliku od crusadera Ali opet u crusaderu ima više raznih jedinica i duže se igralo ... samo jednu od onih 50 mapa nisam nikako uspjel proći (mapa gdje si saveznik s Pigom protiv 4 neprijatelja) A zakon je bilo na nekim mapama odmah na početku s onim plačenicima skršiti sve protivnike na mapi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
koliko nastavaka ima stonghold? ja sam igrao sam crusadera, znam da postoji nastavak prije i stonghold 2, sta je legends dvojka ili ima jos tu nesto?
![]() |
#9 |
Premium
|
Koliko ja znam, ima jedan prije crusadera, crusader, stronghold 2, i legends! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|