PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Stronghold (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=89865)

vekyyyOG 04.12.2007. 23:09

Stronghold

Koji vam je najbolji naslov od ove igre??
Po meni je crusader.. a budem sutra nabavio legends pa me zanima jel tko igrao i kakva je?? i dal se moze online?

armus 08.12.2007. 10:14

meni je u crusaderu previse zute boje, ne volim pustinje bas, ali ima punooo novih stvari u njemu pa se to kompenzira onda :)

stronghold 2 sam instalirao, igrao 5-10 minuta i deinstalirao.. igrica je tako daleko graficki otisla od orginala da to jednostavno vise nije to..

Newmie 08.12.2007. 19:39

Ma crusader je po meni najbolji. Ovaj novi legends nista ne valja, jednostavno katastrofa.. sve je nekako pusto i jadno. Ja ga nisam igrao ni 5 min a na crusaderu sam proveo puno puno sati..

vekyyyOG 18.12.2007. 02:22

Citiraj:

Autor Newmie (Post 891033)
Ma crusader je po meni najbolji. Ovaj novi legends nista ne valja, jednostavno katastrofa.. sve je nekako pusto i jadno. Ja ga nisam igrao ni 5 min a na crusaderu sam proveo puno puno sati..

beee suprotno.. u legends ima jos puno vise stvari.. kao recimo dragon.. i igra me previse odusevila igram je po cijele dane preko neta.. ja i frendovi
Ali ima jedan mali problem zato za igru dajem ocjenu 9/10
jer kako kada kad igramo online samo jednostavno nas izbaci sve iz igre.. valjda novi pach bude to popravio. inace igra je odlicna

Newmie 18.12.2007. 18:25

ukusi su različiti, ali meni nema do dobrog starog crusadera... na ovaj novi se jednostavno ne mogu naviknuti...

Quick22 18.12.2007. 18:56

Citiraj:

Autor Newmie (Post 899668)
ukusi su različiti, ali meni nema do dobrog starog crusadera... na ovaj novi se jednostavno ne mogu naviknuti...

Potpisujem:goood:

Mada je meni i prvi stronghold bil zakon ... imal je priču za razliku od crusadera
Ali opet u crusaderu ima više raznih jedinica i duže se igralo ... samo jednu od onih 50 mapa nisam nikako uspjel proći (mapa gdje si saveznik s Pigom protiv 4 neprijatelja)

A zakon je bilo na nekim mapama odmah na početku s onim plačenicima skršiti sve protivnike na mapi :D:D

Newmie 18.12.2007. 19:16

Citiraj:

Autor Quick22 (Post 899700)
Potpisujem:goood:

Mada je meni i prvi stronghold bil zakon ... imal je priču za razliku od crusadera
Ali opet u crusaderu ima više raznih jedinica i duže se igralo ... samo jednu od onih 50 mapa nisam nikako uspjel proći (mapa gdje si saveznik s Pigom protiv 4 neprijatelja)

A zakon je bilo na nekim mapama odmah na početku s onim plačenicima skršiti sve protivnike na mapi :D:D

Ja mislim da sam barem 20 do tih 50 mapa sredio tako da sam se samo zaletio u prvih 30 sec i ubio im kralja.. :lol2:

swordfish 18.12.2007. 21:58

koliko nastavaka ima stonghold? ja sam igrao sam crusadera, znam da postoji nastavak prije i stonghold 2, sta je legends dvojka ili ima jos tu nesto?

Newmie 18.12.2007. 22:10

Koliko ja znam, ima jedan prije crusadera, crusader, stronghold 2, i legends!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56.