|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
lol ima ovdje cudnih opisa kako doci do Citiya ![]() http://img127.imageshack.us/img127/2323/lokacjabc4.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam osjećaj d je ovo neka hard core birtiješina. Ima li neko slike unutrašnjosti ove kafane, čisto da znam šta me čeka ![]()
![]() |
#573 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Pogledaj starije postove. City je elitni lokal što se vidi po cijeni osječkog od 9KN. Nema cole nego pepsija, nema cedevite nego cevitana. Hrana je vrhunska, osoblje osobito. Molim vas da dođete u smokinzima! Bogte pa nećemo ići u Hilton na meeting.
![]() |
#575 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
![]() |
#576 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Domy dolazi. I on je moj u petak veče jer trebam da mu za(h)valim nekako na svemu ovome što je uradio za mene.... ![]() šala
![]() |
![]() |
#578 | |
Premium
|
Citiraj:
lol e ovo boldano je "ISTINA" (nadam se da nije bas full tako svaki dan nego samo cista slucajnost) no zadnji puta kad sam bio ondje (Lacy moze potvrditi) bas je bilo tako ja trazim sprite oni imaju samo 7up.... par stolova dalje lik trazi colu oni imaju samo pepis twist ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Premium
|
Citiraj:
Malo ispravljena slika ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Eddie
|
Bleki ti me voziš kući! Da malo zadimimo tih 160KS... 1. -POP- 2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir 7. Srky 8. rams 9. Lihto 10. Darth Vader 11. sPLiFF 12. domy_os 13. Bleki 14. Busky (konobar iz Citya, moj lega) 15. veki-os (Don Corleone) http://www.imagesforme.com/show.php/...leone.JPG.html
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 30.11.2007. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Yeah, idemo još malo... Gdje su ostale pice? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
oho... priključilo mi internet, nakon 2 mjeseca apstinencije. A baš sam počeo vodit normalan život i eto sad.. Pozdrav svima, jutros sam dobio sms od Pop-a za meeting (otkako je počeo radit ustaje u 7h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Ponesi i ti papir i olovku pošto ti i Momir imate uvijek neke zagonetke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kad smo kod Momira - pogledaj ovo, kolegu su klonirali (mladić potpuno identična izgleda je viđen da rastura na nekoj olimpijadi za konpijutere): http://img526.imageshack.us/img526/3474/momirbv8.jpg Ja ne vjerujem! Momire, javi se i priznaj da si to ti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma da, mozda su me stvarno klonirali, uzeli toljagu i umlatili me dok nisam klonuo. A mozda su me poslje natjecanja napili da se nesjecam, mislim nemam pojma. A uostalom nelicim ja na tog lika jako, mozda malo sa jedne strane. A i sad imam kracu kosu da vidim rasturat u linuxu, pascalu, C i C++. Jedini linux sa kojim se ja i danas sluzim je knopix, jer kad nemogu u win uci on mi je spas. A ove fore za programiranje nisam taknio vec godinu ili dvije, tako da mislim da nisam ja taj lik. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Eddie
|
Ovaj je prelijep za Momira! ![]() Pošto vidim da su neki neozbiljni po pitanju količine alkohola koje misle večeras popiti molim i ostale da se pridruže!!! Vekiev banner na MSN-u: "Danas PIJEM MORE ALKOHOLA u Cityu!!!!!!!!!!"
![]() |
#590 |
Adrenaline junkie
|
Ja krecem najkasnije u 17:30, bolje mi je doci 15 minuta ranije nego da kasnim. CU
![]() |
#591 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
mislio sam doc al me preprjecio legicin party u tvrđi... ![]() tak da bolje trčim u žensko društvo... ekipa,lijepo se zabavite... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto narode jos malo pa meeting, ja sam danas tezi za 2 medalje (srebro i bronca), idem malo ubit oko pa se vidimo u City-ju. ![]()
![]() |
![]() |
#594 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
hahah. evo maloprije me zvao Rams, kaže da čeka pred Cityem i da nema još nikog nazvo ja Momira da provjerim di je on a on kaže u cityu sa ostatkom forumaša ![]() Sad čekam rasplet situacije i da vidim di je to Rams čeko ![]() Edit: Ipak je Rams čeko na dobrom mjestu samo ga nitko nije skontao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
A sto se tice samog sastanka evo ja sam upravo usao u kucu. Na sastanku nas je bilo preko 10 (nisam tacno brojao). Atmosfera i nije bila bas kakvu sam ocekivao, domy je bio pospan jer zadnjih par noci nije spava (sta je radio to necemo sad ![]() ![]() Najjača scena mi je bila kada su pojednici pokušali pročitati ćirilični text na kutiji cigareta. E to je trebalo snimati ![]() Pu.......pu.......puee..........ppuuuuuuuuuu.....muuuuuuuuuu.muuuuu...puuuu... itd ![]() -POP-, Srky i jos jedan bivši forumaš su samo pričali o traktorima i nabrijanim pilama tako da su prešli u teški OT što ćemo smatrati teškom povredom kodeksa ponašanja na mitinzima. OnT-a je bilo jako malo. Momir je prerpvio školsku torbu i iz nje na sto bacio par TV sat kartica, keblove, RAM, i kojekakav brlog... Lihto je nešto kratko bio nisam s čovjekom uspio rečenicu progovorit. Ovi što su bili na spisku, a nisu se pojavili na sastanku za kaznu ima da pjevaju na sledećem mitingu. Aj' u zdravlje ![]() Slike koje ja imam stavicu sutra jer mi je sada mrsko tražiti kabal za telefon.
![]() |
![]() |
#597 |
Eddie
|
Dobro jutro. Ovi što ne dolaze, pišu sms-ove i rano odlaze su papučari. Ja ti znam čitati ćirilicu BTW. Hmmm šta li je dumče radilo cijele noći... ![]() Ja sam završio sa legom na biljaru u balotama i dobio sam ga 3-0. ![]() A što se tiče piva, ne znam ko je platio moja 4 piva, da sam znao popio bih još. HVALA na pičencu. Uglavnom budem bacio još koji komentar kad stavim slike. Meni se nije sviđalo što smo mi na kraju stolova bili udaljeni jedni od drugih. rams je bio vani čekao 45min LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Nažalost nisam s njim razmjenio ni jednu riječ osim što smo se rukovali. U odnosu na prošle sastanke ovaj je još bio dobar.
![]() |
#598 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Za pice moguce da smo stari i ja platili, mi smo napravili racun 64kn a dali smo 100 (nismo imali sitno ![]() BTW Sta je sa ostalim ljudima sa sastanka. Maca pojela jezik?!?
![]() |
![]() |
#599 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja se nisam stigao prije javiti. Sinoć sam se otuširao i odmah otišao u krevet, a jutros se ustao u pola 14 i otišao na posao u 14 h. ![]() ![]() Meni je bilo dobro kao i uvijek, s olovkom i papirom bi atmosfera bila još bolja, ali što je, tu je. Najviše od svega mi je žao Ramsa. Čovjek je vani stajao najmanje pola sata, vjerujem da se smrznuo k'o govno jer je vani bilo oko nule... ![]() Ovom prilikom ću Milentiju još jednom reći veliko HVALA na piću i ćevapima, jest da nisu bili neki, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube. Bio sam gladan k'o vuk pa sam morao jesti. ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |