|
![]() |
#874 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: tor. 15.11.2007. u 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ljudi sorry ako je vec bilo rijeci o tome ali nekaj me muci... Konfa je amd x2 4000+, x1950gt, 2*1gb ddr2 800Mhz Postavke igre su na automatic settings skoro sve na high,neke normal,ukljucen AA i sjene i to sve(probal sam i iskljuciti pol opcija), rezolucija je 1152*864. Framerate mi je uvijek 30-60 fps-a...dal je to premalo?I jos mi cuka tu i tam...Driveri su 7.10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni igra neće radit. Nakon instalacije i pokušaja pokretanja izbaci mi onu poruku...ono don't send/send il kaj već, i poslije toga Runtime Error- R6002- floating point support not loaded. Jel zna neko kaj je s tim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
upravo igrao, predobro, dosta brže mi se čini nego dvojka... šta se tiče detalja, na 1280x1024, sve low, oko 40ak FPS-a imam ![]() al fora mi je igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
|
Prije par sati zavrsio igru, koja je predobraaaa ![]() Detalji na high, reza 1680x1050 skoro cijelo vrijeme između 30-40fps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Evo postao i ja ponosan vlasnik,igra je jednostavno vanserijski dobra,predobra...mislim da je itekako dosljedan nastavak za razliku od mnogih novih igara koje se prodaju isključivo zahvaljujući staroj slavi...npr Crysis ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Ex-Gastarbajter
|
800x600 mi je daleko premala reza za moj monitor ![]() ako u pamu skinu one leteće papire i one gluposti, te možda još šta, čini mi se da bi se moglo dosta dobit na framerateu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() OnTopic malo Odakle ste nabavili keyeve za CoD4? Ako jeste uopce? Na Zestu se ocekuju tek na samome kraju mjeseca, neki su si uboli preko Amazazona, neki preko Steama za 50$, a neki pak i igru u HR za 350kn. Imate neke druge izvore mozda?
![]() |
![]() |
#893 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam se bio prijavio preko PC play foruma i neki dan sam dobio mail i kaže mi žena da mogu dobit tek za desetak dana i košta 320kn + poštarina, pa sam rekao da neću, ionako će uskoro doći keyevi pa mi se ne isplati bacat lova na podloška za pivu (amdejac TM ![]()
![]() |
#895 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
vec dugo postoji igra koja popapa sve ove razvikane naslove:Red Orchestra. oruzja nisu odredena prema igracima, vec prema mapi. razlika je grad, otvoreno, pol-pol, rovovi i slicno. svaka mapa ima odredeno oruzje tako da nema fejvorit koji izvjezbas, jer moras znati sve. tako da vec odavno nisi trebao biti izvan kuce. neznam zakaj nije uspjela no pruza dosada nevideni nacin borbe. ono, mali opis borbe mosinima..suljas se suljas..odlucis pretrcati do druge zgrade, kad ono, usred trka istrcava enemy..i tu nema odmah pucanja, vec moras fino stati, uzeti pusku u ruke, pa lijepo opaliti. pa onda on. pa ti. pa on. pa te on pogodi u ruku, ispadne ti puska, pa ti skok sim skot tam. i dok on krene punit, ti uzmes s poda mosin, i zadnjim metkog u okviru ga pogodis u oko. ma cista zeka peka. sry na OT, no previse me razvikanih naslova razocaralo, dok me RO super zabavila. pogotovo kada mozes ukljuciti sve na maximum, pa osjetiti kako izgleda kada se bombardira. ono sve se trese, prava jeza.jos jednom sry za ot ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Ex-Gastarbajter
|
jep, pogledao sam malo RO, prespor i prerealan... meni draže ovakvo napucavanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
P.E.B.K.A.C.
|
Kak vam se MP mape svidjaju??? Sve koje su napravljene kao gradici poput Crash, Crossroad... su predobre (ja ih zovem zute mape ![]() ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
potpuno se slažem. većina mapa je potpuno nepregledna, ne vidiš ništa, sivilo zavladalo, iskreno mogu reć da mi je level dizajn mapa bio daleko bolji kod COD2. ne mislim na ukrase po mapi, nego jednostavno raspored. a drugo, trčanje lika.. KATASTROFA. moraš stisnut Shift da potrči, pa moraš stisnut ponovno da stane, jer ti inače neće htjeti pucati dok trči ??? mislim ono, HALOOO? i definitivno je blesavo što nisu napravili ko u cod2 opcije u grafici da možeš poisključivati neke efekte nepotrebne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|