|
![]() |
#483 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ajmo vi koji ste probali demo dajte neku procjenu kako bi to radilo na mom kompu ! ![]() gorim od zelje da igram cod4 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
hvala, odmah mi je lakse... radio sam format, trazio najnovije drivere za graficku, samo da cod 4 sjedne na frisko.. ![]() a recimo na 19" LCD-u u nativnoj rezi ?! jer planiram upiknut naki 19 lcd ![]() ali ako nebu dobro onda ostaje ovaj kojeg imam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#487 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Seljaci...nisam ljubitelj CTF-a al sam se nadao da cu i u cetvorki bacit koju rundu s tobom i ostalim ctf fanovima ![]() Citiraj:
@Sam Fischer I meni je drago da si postao stari <3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
igra je predobra,grafika igrivost,pljuce i mogli bi rec talibani ![]() bas zakon sad cekam full verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
---
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
c/p vikipedija Frame rate, or frame frequency, is the measurement of the frequency (rate) at which an imaging device produces unique consecutive images called frames. The term applies equally well to computer graphics, video cameras, film cameras, and motion capture systems. Frame rate is most often expressed in frames per second (fps), or simply hertz (Hz). ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Najjednostavnije, broj slika u sekundi koji je tvoja grafa sposobna vrtit... Svaki video zapise se sastoji od slike koje se izmjenjuju u vremenskom intervalu. Uglavnom, kažu da je za ugodno igranje potrebno oko 60 sličica u sekundi(fps)... <3 E.T. much ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#496 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pa ugodno igranje je jako relativan pojam, već smo pričali par put... nekome je dosta 20ak, nekome ni 60 nije dosta.. ono bitno je da nema padova ispod nekih 30fps. nego da konstantno drži neki broj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | ||
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zule
|
http://www.dslash.bouncer4you.de/?se...details&id=831 Švabe se docepale ful PC igre ![]() Skrolajte dolje i imate 9 in game clipova |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako dobro izgleda, bice to do yaya kad zaigramo, nove mape, novi ambijent, ima dima ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Torrent freek
|
Danas bi trebala izać full verzija ? Ili je odgođeno ?
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Izlazi za nekih 11h odnosno 06.11.2007. u ponoć. Imaš odbrojavanje na stranici klana The Dirty Dozen - http://clan-xii.com Ja sam isto mislio da igra izlazi danas, ali morati ćemo još malo sačekati. Od petka počinje distribucija putem www.videotop.hr po cijeni od 299,00kn za one koji su napravili preorder putem pcplay foruma, a ja ću igru početi nabavljati tek od 12 mjeseca kad stiže na Tajland po puno nižoj cijeni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#508 |
Torrent freek
|