|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Izgubio sam password!!!!
Naime postoji li ikakav programčić koji može vratiti moj password sa freemail.net.hr? Dobio sam jedan vrlo bitan mail,ali ne mogu otvoriti poštu jer sam i password i staru lozinku zagubio,a tajnog pitanja se ni ne sjećam jer sam nešto izbubao. Ako netko može pomoći sa nekim programčićem na pm ili nekako. znam da je bila jedna riječ,ali da me ubijete n e mogu se sjetiti. hvala! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
probaj sa "mojnetisra" ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
A da pitas njihovu podrsku? Sigurno bi ti izasli u susret ako bi im dao dovoljno informacija (kada si se otprilike registrirao, koje mailove imas gore ili stogod drugo sto bi te indentificiralo kao pravog vlasnika maila).
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
http://forum.net.hr/profile.jspa?userID=465698 Ovo ti je admin net.hr foruma, zaposlenik adriatic medie. On ti može vidjeti password... pa mu se možeš pokušat javit... E sada, uvjerit ga da je to baš tvoj mail je sada već jedna potpuno druga stvar ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa pošalji si podatke na mail... Ili ni to ne ide?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
heh,takve stvari sam već otkrivao samo ne preko maila nego nekih drugih stvari i nisu bili bekovi marsonije nego tenisači iz zagreba ![]() pitao sam podršku naravno sa drugog maila i objasnio slučaj,međutim,nitko mi ne može dati šifru što je logično i opravdano... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
firma je u pitanju,al nema veze kontaktirao sam još jednoga na serveru koji mi je vratio lozinku! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|