![]() |
Izgubio sam password!!!!
Naime postoji li ikakav programčić koji može vratiti moj password sa freemail.net.hr? Dobio sam jedan vrlo bitan mail,ali ne mogu otvoriti poštu jer sam i password i staru lozinku zagubio,a tajnog pitanja se ni ne sjećam jer sam nešto izbubao. Ako netko može pomoći sa nekim programčićem na pm ili nekako. znam da je bila jedna riječ,ali da me ubijete n
e mogu se sjetiti. hvala! |
probaj sa "mojnetisra" :)
|
Ludza koji broswer koristis?Uglavnom to mozes pronac pod Tools>Options>security ajde dobro ovo je sad bilo kako na mozzili :D a na operi vjeroatno slicno..
|
Citiraj:
A da pitas njihovu podrsku? Sigurno bi ti izasli u susret ako bi im dao dovoljno informacija (kada si se otprilike registrirao, koje mailove imas gore ili stogod drugo sto bi te indentificiralo kao pravog vlasnika maila). |
http://forum.net.hr/profile.jspa?userID=465698 Ovo ti je admin net.hr foruma, zaposlenik adriatic medie. On ti može vidjeti password... pa mu se možeš pokušat javit...
E sada, uvjerit ga da je to baš tvoj mail je sada već jedna potpuno druga stvar:lol2: (jer mu se očito trebaš na forumu javit sa nekog drugog nicka). |
Pa pošalji si podatke na mail... Ili ni to ne ide?
|
Citiraj:
heh,takve stvari sam već otkrivao samo ne preko maila nego nekih drugih stvari i nisu bili bekovi marsonije nego tenisači iz zagreba :D,al anyway bio si blizu... pitao sam podršku naravno sa drugog maila i objasnio slučaj,međutim,nitko mi ne može dati šifru što je logično i opravdano... |
Pošto znaš da si dobio važan mail, mislim da znaš i od koga si dobio pa mu reci da ti pošalje na drugi.
|
Citiraj:
|
firma je u pitanju,al nema veze kontaktirao sam još jednoga na serveru koji mi je vratio lozinku!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |