|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
memorija?
Ovako, zanima me da li ja na svoju ploču (Soltek 75DRV4, VIA KT266A), kojoj piše da podržava memoriju PC2100, staviti bržu memoriju, tipa PC2700, ili brže? pitam zato da ako je sad kupim, da mi paše kasnije na bolju ploču, pošto nemam para odmah za ploču i memoriju..... bi li to funkcioniralo? čisto infomacije radi... da znam za budućnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Vidiš ovo gdje piše traži? E pritisni to i potraži jer je u zadnjih 2 tjedna to pitanje postavljeno milijun puta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: memorija?
Citiraj:
recimo piknes meoriju PC2700, ona ce ti radit normalno na PC2100 ali na recimo malo agresivnijim postavkama tipa 2 - 2 - 2 - 5 (ovisi o memoriji, meni je tak Zamzung radio)
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Svi DDR-i su ti kompatibilni i 200, 266, 333, 400, 433... svi pašu kupiš si ddr400 tako da ti ostane za poslije, a zasada ti radi na full agresivnim postavkama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() u svakom slučaju, znači može... dobro.. gracias ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Uzmi si Kingmax 433! Ništa drugo jer je skuplje a lošije (G.E.I.L. , Samsung, Infineon) ili preskupo ( Corsair )
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|