|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kupnja kućišta, trebam pomoć
Evo koje bi od ova tri kućišta preporučili... Znači kućište je za jednu Internet konfu, ići će u njega jedan disk i pržilica Ostalo integrirano na ploči... Može i neke vaše preporuke ali da je izgled jednostavan ništa svemrisko me ne pali... Chieftec midi tower SG-01B, bez PS, crno, USB, audio Šifra: 7760001 Naziv: Chieftec midi tower SG-01B, bez PS, crno, USB, audio Gotovina/Kartice: 299,99 Krediti: 315,78 Jamstvo: 2 god. Raspoloživost: Artikl je raspoloživ u poslovnici van Zagreba OPIS: Model SG-01B Broj otvora 3×5,25" 4×3,5" (3×3.25" skriveno) Napajanje Bez napajanja Dimenzije 440mm x 180mm x 460mm(dך×v) micro ATX, ATX Ostalo Priključci: 2× USB 2.0, audio mogućnost ugradnje 4×92mm, 1×80mm i 1×120mm ventilatora Thermaltake VD2000BNS, mid tower Matrix, bez PS, crno, met-alu maska, USB, Fire wire, 1×120mm fan Naziv: Thermaltake VD2000BNS, mid tower Matrix, bez PS, crno, met-alu maska, USB, Fire wire, 1×120mm fan Gotovina/Kartice: 397,20 Jamstvo: 1 god. Broj otvora Vanjski otvori: 4 x 5.25'', 2 x 3.5'' Unutarnji otvori: 4 x 3.5'' Napajanje Bez napajanja Dimenzije 420 x 190 x 480 mm Masa 5.68 kg Ostalo Podržani standardi: Micro ATX , Standard ATX Jedan ventilator 12 cm USB 2.0 i Firewire priključci Filter za prašinu Rupičasta prednja maska sa aluminijskim detaljom Instalacija uređaja bez vijaka Kučište je crne boje ILI Kućište FRONTIER Shinobi SH09a-BK/BK, crno, 400W ATX2, LCD Type: Middle Tower Case Drive Space: 5.25'': 4 Drive Space: 3.5'': 7 (2 hidden) Main Board: Full Size ATX Power Supply: PSII (Horizontal) Dimension (L×W×H): 430×200×430 mm Fan Capacity: * Front: 1×12 cm * Rear: 1×12 cm * Side: 1×8 cm + 1×12 cm; 2×12 cm * HDD Side: 1×8 cm PCI Ventilation: Yes Air Duct Option: Yes |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
¸od ovoga čuftek naravno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo da se mene pita ja bih uzeo: Thermaltake VC2000BNSD, mid tower Mambo (oko 330 kn u ve-milu) ili SHARKOON Avenger Economy-Edition (oko 300 kn u linksu) Pošto je za internet konfu gledam samo neki normalan izgled i jednostavnost, ova kučišta imaju svega po malo ...
![]() |
#5 |
Premium
|
Da htio bih da bude( naravno koliko je to moguće ) što kvalitetniji lim jer me živcira kad se piga u škripi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Mambo ima s azadnje strane 12 mm vent. ovako to izgleda: ![]() može i sa prednje strane ič 12mm vent ako se ne varam, evo link pa vidi sve o mambo kučištu: http://www.thermaltake.com/product/C.../vc2000bns.asp Evo što sharkoon kaže: • 1 x 120 mm or 1 x 140 mm fan in case front (optional) • 2 x 80 mm or 1 x 120 mm fans in back side of case (optional) • 2 x 80 mm or 2 x 120 mm fans in side panel (optional) evo i nešto o njemu: http://www.webdanes.dk/shop/sharkoon...nomy-642p.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ne bih mambo nije mi od naprijed lijep želim da je ravno. Danas sam išao u LInks pogledat shinobi i lijep je izvana lim tak tak Za sad Chieftec imaprednost a i imao sam ga pa me malo nostalgija vuče... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=800.000.238 jako kvalitetno kučište i još ga malo modaš i super |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Thermaltake VC2000BNSD, mid tower Mambo il Chieftec midi tower DG-01B-D-U....sto preporucujete |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
znaci ipak kvalitetnije je....kakvo je po pitanju ugradnje ventova i toga? edit: nasao sam link pa sam vidio tu za ventove i te stvari http://www.chieftec.com/dg-01bd-u.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Chieftec ja zakon,iznenadio me ovaj novi,ovo mi je već drugi chieftec,a model je: Chieftec BH-02B-B-B imaš i jeftinijih ali ovome je instalacija screwless..
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
hmm po ovome bi se prije reklo da su dosta kvalitetno izradjeni a ne tihi, al to vise ovisi o ventu i brzini puhanja jel, jer nemoze nikakva izolacija sprijecit buku odo ventova na sasiji kucista od ova 3 definitivno preporucam Chief-a, iako bi ja osobno za te novce uzeo "Gigabyte mid tower GZ-X2BPD-100, bez PS, crno", isto u Vemilu, 330Kn
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
A da sam izbušiš rupe za ventove... Nije to neki neka kvantna fizika. Bušilica, borer i da viiš čuda ![]() Ja evo baš gledam za matualni rad raditi kućište za komp koji će imait ohoho pizdarija po sebi ali sve naravno mora biti lijepo uklopljeno, sa puno mjesta, dobrom zvučnom izolacijom i što većom toplinskom odvodljivosti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|