|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
(riješeno) Ne želi u Windowse nakon promjene matične i proca
Ovak, curi mi vrisnul stari komp, kondenzatori su iscurili po cjeloj ploći. Meni je frend dao matičnu i proc koji nekoristi, i puno jači nego je cura imala No kada sam ja to spojio, pri samom dizanju u windovse se komp restarta. Nazovem lika i naravno on tek tada potvrdi da se to i njegovom frendu događalo zato ga je i zamjenio za c2d. Eh, sada ja bih to rado osposobio za nju jer nema love, a treba joj internet. Ovako: PROCESOR:intel pentium 4 2.4GHz MATIČNA:E baš koja jhe neznam, znam da je MSI-eva, 3ddr slota,agp itd... Molim pomoć! Tko rješi plaćam cugu i ćevape! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa digni windoze na novo ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Jesi stavio frisku instalaciju windofsa nakon zamjene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
gle bilo bi dobro re-instalirati Win, da očita chipset s matične,...itd...a tak ide nekakva teorija..ak mijenjaš neke osnovne komponente, reinstaliraj Win |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Budem probao, ali brijem da bi trebalo raditi i ovako. Čudno mi je kada ga uključim,očita koliko ima memorije,koji proc,te me pita kako želim dignuti windowse, safe mod, original itd... u bilo kojem modu neželi dalje, čim odaberem makon par sekundi crnog ekrana samo napravi bip i restarta se. Znači da probam reinstalirati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odi u Safe Mode (F8) i instaliraj Driver Cleaner ili putem Add/Remove Programs deinstaliraj sve drivere stare ploče (chipset, lan, audio,...). Kad to napraviš, slijedeći put kod dizanja vindoza prijavit će ti nepoznat hardver i onda ubaci cd s driverima nove ploče.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
To bi bilo krasno kada bi mogao uću u windovse. Bojim se da kada počnem instalaciju da mi usred nje nekaj ne ode, a bumo vidili, javim napredak, idem slagati komp. Hvala na brzim odgovorima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
coconut; plačaš pivu zbog nepročitanog posta... ![]() EDIT: "matija84" napravi reinstalacija pa javi kak' je prošlo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Plaćam ja pivu svejedno, no nemože u safe mod, čim ga stisnem on se restarta |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Napravi Clear CMOS za početak jumperom ili izvadi bateriju na 10 minuta. Eventualno onda pokušaj upucati novi BIOS. Otkrij nam koja je to ploča. Kod MSI-a obično imaš oznaku tipa MS-xxxx i nalazi se negdje oko agp-a ili prvog PCI slota.
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovako,oznaka je ms-6547 ;ver:2. evo napravio c-mos,prepoznao je cd-rom,hvala bogu ![]() cocconut ![]() Bum reinstalirao pabumo vidli, javim! Zadnje izmijenjeno od: matija84. 04.09.2007. u 15:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
![]() |
#19 |
Premium
|
Pa ja ču poludit, sada neželi instalirati do kraja kaže ovak: "one of the components that windows needs to continue setup could not be installed" Kaj sada, koja komponenta,možda šaraf nepaše ![]() Da nije grafička, da stavim svoj x1950pro u nutra pa da probam, ona ima geforce 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj instalirati s drugog medija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
bum probal,to sam i mislio,mora biti to,googlao sam pa gdiplus file hebe. A buraz mi treba ovaj komp sada z diplomski tako da moram ići. Javim se navečer Hvala svima, i nemojte stati s idejama. ![]() Evo dobio sam generalni popizditis, nakon što neće instalirati win xp, neželi ni 98 se, kaže da fali PROGMAN.EXE file, da zvadim disketu i restartam, a nemam nikakvu disketu. E da, mi treba kakva disketa za instalaciju win 98 se? Zadnje izmijenjeno od: matija84. 04.09.2007. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma nabavai neki cd windowsa koji sljaka, cini mi se da su ti svi mediji sa windowsima otisli ako imas neke druge win probaj, ako nemas javi se na pm inace, kolko se sjecam meni za win98se nije trebala nikakva disketa, ali davno je to bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Kakav optikaner imas? Probaj ga ocistit za prvu ruku i zamijenit kabel, a ak ne pali onda stavi drugu optiku. Ak ni dalje ne dela krepala ti je maticna. Inace, progman.exe je dobri stari Program Manager iz Win 3.11. Iz njihove instalacijske procedure je ostala i glupost s trazenejm diskete (bili su mislim na 9 disketa). Toliko o razvoju Winsa tokom godina... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Evo tvoje ploče http://global.msi.com.tw/index.php?f...&maincat_no=1#
![]() |
#27 |
Premium
|
Evo ljudi, rješeno!!! Nakraju sam stavio svoj cd rom, star par mjeseci, jedva je istalirao dokraja windowsw ali je uspio. Hvala svima na pomoći, i na brzim odgovorima. Svima sam dužan cugu, dakle, Samobor-Zagreb, svejedno, cuga garantirana, samo se javite! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|