|
![]() |
#691 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
ali mislim da ima veze sa memorijom od grafičke,nisam baš stručnjak za takve stvari ali samo pretpostavljam da bi to moglo biti,inače grafička nije otišla do kraja skroz ,kod samog dizanja win pojavile su se okomite crte na ekranu koje su i dalje ostale dok je komp radio na jako niskoj rez,kad smo ju skinuli i ponovo pokušali stavit win je nisu prepoznali |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
moja je 9000 služila 6 godina i još radi samo u drugom kompu zamijenjena 9600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Registered User
|
I mene je moj bivši ati 2600 xt služio 3 god a sad je kod frenda na kompu i radi mu bez problema,ova druga će nadam se biti ok,stari ljudi kažu da jedna lasta ne čini proljeće |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#698 |
Registered User
|
Potrudt ću se da saznam točan razlog kvara ali sam čitao da ljudi imaju dosta problema sa 8800 serijom,frend je negdje pročitao da ne rade sa raptorovim hd,jel to istina nemam pojma,da li su svi ti problemi uzrokovani lošim driverima ili je nešto drugo u pitanju????Bit će krasno kad NVIDIA izbaci uskoro 9800 seriju i kad opet sa 8800 karicama nećemo moći igrati igre u directx 10.1 koje ove navodno neće podržavat??!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A koje to točno igre igraš sada u DX10? ![]() Btw ako nisi skužio 2600XT si imao 3god... ![]() Onda si ga imao prije nego je izašao iz laboratorija, back to future a...? ![]() Daj mi posudi svoj Delorijen... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#700 |
Registered User
|
nisam još ništa igrao u 10 zbog viste,malo sam se sj oko starosti 2600xt,za možda par mjeseci,kredit za komp mi istječe sad u 10 mj na 3 god a frend ju je uzeo od mene prije 2 mj.malo sam se ... u proračunu |
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Registered User
|
9600xt a ne 2600,nisam normalan!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
.
|
Dobro jutro tugo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Registered User
|
j...! od prevelikog čitanja su mi se malo brojevi pomješali u glavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A da ti nije LCD u banani? ![]()
![]() |
#705 |
Registered User
|
Nemojte se ljutiti na njega jer je izgubio svoju novu najbolju prijateljicu, a lijekovi ne drže dovoljno dugo ;-) Dakle, samo da razjasnim neke stvari s obzirom da sam ja onaj frend kojeg je spominjao. Hlađenje nije problem, barem ne bi smjelo biti. Istina, čovjek koji radi u trgovini u kojoj je kartica kupljena je rekao da nVidia ima standardnu boljku lošeg "termo" sloja između ventilatora/hladnjaka i kartice. Standardno koriste nešto što on naziva "žvaka" što je pretpostavljam nekakvo termo-ljepilo. Kada se taj originalni termoprovodljivi sloj makne i stavi obična termo pasta dolazi do značajno boljeg hlađenja, što su mu potvrdili i u ovlaštenom servisu. No, time se na nekim karticama gubi garancija. Problem je u ovoj XFX 8800 GTS 320 Mb kartici bio u "artefaktima" koji su ostali i nakon gašenja tj. restartanja računala, pa čak i nakon ištekavanja i vraćanja kartice. Sa svakim novim startanjem se njihov broj povećavao. Da to nije izdvojen slučaj možete pročitati i ovdje http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=28992 Iako se radi o GTX modelu, proizvođač je isti - XFX. Što se tiče onog članka, u pravu ste da se u slučaju memorije za teksture radi o problemu s driverima, no nVidia je odgovorila da pokušavaju s novim driverima ZAOBIČI taj problem što upučuje na hardwerski uzrok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Registered User
|
Nije monitor,inače imam philips CRT 109P40,prvo sam mislio da je baš on ali sam ga kasnije nakon što sam izvadio graf k spojio na matičnu sa i inegriranom nVIDIA 6100 i radi ok,grafička je otišla,to su mi rekli kad su je spojili na komp tamo gdje sam ju kupio |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Mene zanima dali svaka 8800gts ima jednake dimenzije (27cm x 10cmx 3cm ) ? Toj, dali za svakog proizvodjaca vrijede navedne dimenzije. Pitam se jer na matičnoj mi je stvarno malo mijesta za takve enormne veličine, pa sad ako ima neki proizvodjac koji "slaže" manje dimenzije da ciljam na njega... ![]() (negdje sam vidio da Leadtek 8800 ima hladjnje sa obje strane grafe -ova verzija sigurno ne dolazi u obzir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
jel zna neko na kojim taktovima dolazi gigabyte 8800gts 320mb? E da i jos me nesto zanima, posudio sam 7950gt 256mb onu xfx-a sa pasivnim hladnjakom i skinuo najnovije beta drivere (zbog bioshocka) i nikako u driverima nemogu vidit temperaturu i klokove, tj svaki put kad kliknem na te stavke driveri mi ponude da odem na nvidia stranice i nista??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kavliteta XFX grafika...???
jedan mi frend tvrdi da su XFX grafike lose kvalitete i da se non stop vracaju u links na reklamaciju koliko je to istina... jel sam bas namjeravao kupit XFX grafiku... Kakva su vasa iskustva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
imao dvije , nekad davno 6600 agp , i danas radi kod jednog poznanika , i imao pci-e 7600gt onu najnabrijaniju - izgledala odlicno a i isla odlicno , dobro me sluzila a vec duze sluzi isto jednog frenda ... pa mogu reci da imam dobra iskustva sa XFX-om , a za ovo ne znam za rekalamcije , cuo sam za razne marke da se tako znalo dogoditi da recimo neka posiljka koja dodje ne valja ili ima neku tvornicku gresku .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma to sam ja i predpostavljao.. al posto nisam nikad imao XFX niti ju je imao iti jedan moj poznanik nije mi bilo svejedno...jel koliko sam citao po netu XFX je dosta cjenjen u svijetu.... bice to 100% bila neka losa serija nadam se da mene nece dopast :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
.
|
Sve GTS-ice su istih dimenzija, jedino je GTX-ica veća. @Disco - pogledaj temperature sa Riva Tuner Temp. Monitoringom ili ATIToolom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|