| 
 | |||||||||||
|  02.09.2007., 15:02 | #1 | 
| Banned Datum registracije: Jun 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Steam problem CSS
			 Ovako jučer nabavio CSS, naravno orginal, snimio steam, ulogiro se, on prepozno igru, pustio ga da updatea i sve 5 radi bez greške. Danas ujutro ja hoću upalit steam kad on neki error baca , tj kao da ponovo pokrene instalaciju, i onda neki error   . ja odem na repair i snimim ga ponovo i on radi, ali sad je problem šta on ne prepoznaje ni jednu igru, piše not instaled. jel zna neko kak da to sredim? reinstal ne dolazi u obzir jer bi onda moro patch od 500 mb skidat ponovo, a to mi ne paše?ajde pomagajte pliz...  | 
|   |   | 
|  02.09.2007., 18:21 | #2 | 
				 | >.  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  02.09.2007., 18:35 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: Split 
				 | Evo probaj ovo , udjes di si snimia css recimo C:\Program Files\Valve\Steam i tu imas 2 fajla vako se zovu ClientRegistry.blob i AppUpdateStats.blob slobodno ih izbrisi ugasi steam skroz i ponovo ga pokreni , ako ovo ne popravi stvar onda vako udjes u SteamApps i sacuvaj na hdd negdi sve one fajlove .gfc i svoj user folder , i izbrisi cilu igru i ponovo snimi i sad vratis te .gfc fajlove di stoje i svoe user floder i on ce ti nesto sitno updejtat nista puno i trebalo bi radit! | 
|   |   | 
|  02.09.2007., 18:49 | #4 | 
				 | e pink puno hvala, probo sam ove blob fileove pobrisat al ne šljaka :/, budem sad probo s ovim drugim pa ti javim   | 
|   |   | 
|  02.09.2007., 20:00 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: Ispred kompa 
				 | a kad to popravais, enejblaj steam coomunity u steamu i kreiraj svoj profile pa mi na PM posalji link na njega da te pozovem u Hrv grupu :-) 
				__________________ | 
|   |   | 
|  03.09.2007., 21:31 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2005 Lokacija: zagreb 
				 | denis, glup si   
				__________________   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  |