![]() |
Steam problem CSS
Ovako jučer nabavio CSS, naravno orginal, snimio steam, ulogiro se, on prepozno igru, pustio ga da updatea i sve 5 radi bez greške. Danas ujutro ja hoću upalit steam kad on neki error baca , tj kao da ponovo pokrene instalaciju, i onda neki error:banned::stoopid:. ja odem na repair i snimim ga ponovo i on radi, ali sad je problem šta on ne prepoznaje ni jednu igru, piše not instaled. jel zna neko kak da to sredim? reinstal ne dolazi u obzir jer bi onda moro patch od 500 mb skidat ponovo, a to mi ne paše?ajde pomagajte pliz...:dobartek:
|
>.
|
Evo probaj ovo , udjes di si snimia css recimo C:\Program Files\Valve\Steam i tu imas 2 fajla vako se zovu ClientRegistry.blob i AppUpdateStats.blob slobodno ih izbrisi ugasi steam skroz i ponovo ga pokreni , ako ovo ne popravi stvar onda vako udjes u SteamApps i sacuvaj na hdd negdi sve one fajlove .gfc i svoj user folder , i izbrisi cilu igru i ponovo snimi i sad vratis te .gfc fajlove di stoje i svoe user floder i on ce ti nesto sitno updejtat nista puno i trebalo bi radit!
|
e pink puno hvala, probo sam ove blob fileove pobrisat al ne šljaka :/, budem sad probo s ovim drugim pa ti javim ;)
|
a kad to popravais, enejblaj steam coomunity u steamu i kreiraj svoj profile pa mi na PM posalji link na njega da te pozovem u Hrv grupu :-)
|
denis, glup si :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:53. |