|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
preporuka zvučnika za auto
dakle, molio bih preporuku zvučnika za auto, al za nekih 200-njak kuna. nije puno love, al ima puno ponude za tu cijenu.. pa koje najbolje uzeti, sigurno ima boljih i losijih u tom cijenovnom rangu.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne može se puno dobiti za 200 kn... Nekakvi Pioneerovi od 13 cm jedino... Za koji auto ti trebaju? Koji promjer? Koji HU imaš? I što god radio, nemoj nikada, ni pod kojim uvjetima kupovati Sony zvučnike. Ni HU-ove, ali poglavito ne zvučnike. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
za tu lovu Pioneer , solidni su , imam 1009 naprijed i 1309 iza i zadovoljan sam , zajedno sam ih platio 260kn . |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
I tosi mislio samo za zvučnike za auto, ili općenito? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Radio sam kratko nakon završetka pakse u ovlaštenom Sony servisu i Sony autoaukustiku nebi nikad stavljao sebi u auto. Možda su i ostali takvi, ali ovo znam provjereno. Da neznam za kvarove Sony nebi uzeo zbog loše kvalitete zvuka.Linije, kućna kina,autoakustika...sve to zvuči ko kanta. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
kod mene rx100 rastura (5.1) vec skoro 10 god... Jedino me hebe potenciometar za glasnocu a daljinski sam vec odavno izgubio.... ON Toppic; bilo bi dobro kad i znali u koi auto bus to ugradjival i mjesto te koji HeadUnit imas...
|
|
|
#10 | |
|
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
) koji, premda ima vrlo lijepu sliku, na crnoj podlozi ima nekakve svjetle fleke. Nešto slično kao backlight bleed kod LCD-a. Takav je od prvog dana(nije mi se dalo reklamirati jer su mi jaja otpala dok sam tu mrcinu doteglio u kuću, i nije mi palo na pamet tegliti ga opet u servis i sl.). Tako da, meni se je Sony dovoljno "dokazao". Izbjegavam njihove proizvode ako je ikako moguće(hebi ga, PS je ipak ok ). Što se tiče njihovog "audio" segmenta, nema šanse da to smeće ikada više uđe u moju kuću ili auto. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |