|
![]() |
#661 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
OK, nisam informiran kao kolega McG ![]() ![]() @zec: Ako ti je bitan extremni OC, ciljaj na gainwardicu s 1.1ns memom ili evgu gts 320 KO ACS3 (iako ćeš evgu dosta teško naći) ![]() Ako ti to nije bitno, gledaj Asus, Xfx, Gigabyte... tj onu koja ima najprivlačniji bundle i dugu garanciju (s Xfx dobiješ samo drivere i dvi to vga) EDIT: Mislio sam na ovu Evgu http://www.evga.com/products/moreinf...7-AR&family=23 Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 25.08.2007. u 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
EVGA 320gts
Evgu 320GTS Superclocked ona je tvornički malo klokirana sa 500/1600mhz na 576/1700Mhz, 68 GB/s Memory Bandwidth. Imaš kupiti u ww.adm.hr u zagrebu za 2270kn. Evgu 320GTS KO ACS3 nema je negdi bar je ja nisam vidio, ona ti radi na 588/1840mhz, 73.6 GB/s Memory Bandwidth Neznam jeli je dobivao hg-spot nešto su bili govorili da hoće ali sve jedno tamo ja nebi ništa kupovao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#666 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Asus, dobiješ ghost recon 2, wtcc igru, 3dmark06... Gigabyte, Leadtek i EVGA su ok. Gigabyte daje warhammer, Leadtek spellforce 2 i ozbiljnog sama 2, a EVGA ghost recon 2. XFX i Gainward su škrti-nema igara. BFG isto ali dobiješ majicu, garancija je 5 godina. MSI daje company of heroes, Foxconn gamepad i ne sićam se igre. Xpertvision ne znam. Valjda sam ih sve nabroja ![]() Već duže vrime razmišljam o toj kartici ali tek ću oko 12. miseca imat para za nju a do tada će izić i nove kartice a ove pojeftinit. @VoodooRain Ako ti je napajanje iz vemila ka i moje postoji dobra vjerojatnost da je THN i da neće moć gurat GTS. Ja mislim uzet Corsair VX 450 ili Seasonic 430, a ako su ti ta napajanja skupa onda svi preporučuju Coolermaster 430 |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Riknula xfx 8800 GTS 320 mb!!!!!!!!
Pozdrav ! Prije 2 dana mi je riknula moja predraga grafička,prilikom dizanja win. pojavili su se artefakti koji su ostali,komp je radio na vj. najmanjoj mogućoj rezoluciji s tim da je slika bila totalno ... ! Grafička je stara 3mj. i radila je po defaultu na 500/1600 bez ikakvog overc. !Danas je odnešena na reklamaciju,nadam se da ću sa drugom imati više sreće?!Brijem da je kod ove otišla memorija,inače komp radi u sobi sa klimom pa mislim da nije došlo do pregrijavanja,kartica je do ovog problema radila savršeno bez ikakvh problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Registered User
|
I ja se nadam da je samo riječ o lošem primjerku1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Moja sućut ![]() ![]() Ah...dogada se zivima...dobit ces novu i deri.
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
istina , meni je riknuo ventilator od 20 kuna ak te to šta tješi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Registered User
|
hvala!!!!!!velika mi je to utjeha,ma nema veze dobit ću novu,možda ju i malo clocknem da bolje radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Registered User
|
kupio sam ju u trgovini sa kompjuterskom opremom,nisam mjerio temp ali je kartica radila bez problema,imam otvorenu bočnu stranicu od kompa i čini mi se da su temp bile u redu,nije bilo nikakvih trzanja kod igranja niti se previše grijala,navodno da je nvidia priznala nekakve greške u svezi sa 8800 serijom ali kažu da to ima veze sa driverima,tko zna može biti 1000 razloga zašto je crkla,prije tjedan dana sam stavio 162.18 drivere,do tad sam koristio starije omega |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
driver za 8800gts
pozdrav ekipi recite mi pliz koji su najbolji driveri za 8800 gts graficku karticu a da se osjeti pomak u igrama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
|
tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
tnx pajdo |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() @zec - moja preporuka su ti Xtreme-G driveri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Čupavac
|
Nije to zbog drivera nego je to jednostavno loš primjerak inače klima uređaji svojim radom rade nekakve smetnje u struji i to šteti hard diskovima a za ostale komponente ne znam. EDIT: Imam nekih problema sa sigom pa do daljnjeg oprostite što je takoo velik.
![]() |
#682 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
He? Klima uređaji da štete hard diskovima... ? Prvi put čujem... Klima se sastoji od tri elektromotora i malo regulacijske elektronike, ne vidim što bi u njoj stvaralo posebne smetnje da budem iskren, istina u njima znaju bit dosta jaki motori pa mogu stvarati oscilaciej napona - ako su kopm i klima na istoj žici i ta nije dovoljno debela...
![]() |
#683 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moja me služi već 4mj ko urica. ![]()
![]() |
#686 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#687 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Zašto imam čudan osjećaj da je to prije povazano sa nedostatkom klime odnosno povećajem temperatura koje onda dokrajče ugrožena lowend napjanja i pregrijane diskove...
![]() |
#689 |
Registered User
|
svo link za jedan od mogućih razloga zašto je otišla,probat ću saznat točan uzrok kvara od ovih kad mi dofuraju novu. http://theinquirer.net/default.aspx?article=41330 |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Slowdown bug je softverski problem i nema nikakve veze sa rikavanjem kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |