|
![]() |
#451 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sad bas preslusavam Amon Amarth i onako, dobri su mi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#456 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
Dobar je amon ali death sam po sebi mi postaje dosadan... Power/heavy stari moj to je glazba, to sam uvijek slusao pa cak i sve ostale zanrove uz to ali to ostaje u dusi, ako mene pitas power je jedan od najtezih i najzahtijevnijih zanrova, posebice vokal, a bome isto kao i drugi instrumenti.... Ja ovih dana slusam Supreme Majesty i Axel Rudi Pell-a dosta... ***eni bandovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Dudukoviću ne pametuj. Inače... ovaj pametnjaković iznad mene mi je vokal pa sad tu nešto izmišlja... šala-mala.. svaka čast stari na glasu. Evo baš slušam snimku one laganice sa probe. jedva čekam klavijature da dođu ![]() Inače... šta se tiče mog slušanja glazbe... hm.. a bome imam poveći izbor glazbe. Ne slušam cajke rap / hip-hop itd... nego pretežno Rock / Metal a zna se i zalomiti onih starih pop bendova. A pogotovo slušam u zadnje vrijeme one "undeground" odnosno NEpoznate bendove jer nisu iskomercijalizirani i rade zbog sebe glazbu a ne da se probiju što je danas nažalost stvar kod svih velikih bendova... Od rock-a do Death metala. http://www.last.fm/user/Th3Cl4n5m4n/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
|
Citiraj:
kaj ti radis tu u 7 ujutro, ajd spavat.... i baci onaj hdd ![]() vracam se na temu, dobro si rekao za bandove, samo opet rijetko koji band uvijek ostane dobar... to je spika: radit cemo glazbu koju mi volimo... dok se ne probijemo ![]() ![]() ps. fala na komplimentu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#462 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
Hear the black birds cry Let them feel your hate Show no fear ![]() dobri su, dobri... niti power meni nije los, kamelot-a preslusavam... ali opet sa judasima i ostalima se nista nije za mjerit (po mom ukusu) @ marko_1 daj uploadaj neku svoju snimku da cujem tvoj vokal ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..ima tu neka lista hatera bendova tipa Hammerfall..ja ih zovem eurosong metal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajmo hateri..potpišite se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Hammerfall je imao prva dva albuma solidna a ostalo je sve na isti kalup, Blood Bound je identičan j amislim crimson thunderu, sve samo su riječi drugačije. Ima lošijih bandova od Hammerfalla. Kings of metal nije HF već Manowar ili ti kings of Gay metal, sam ih treba vidjeti na spotovima ![]() Usto vokal bi mogao pozirati u brojnim Gay bodybuilding magazinima tipa Gay Builders, Der-pe junajted itd ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Headbangig Grunf!
|
Istra rock fest Labin drugi dan Raport Postava: Vlatko Stefanovski Partibrejkersi Let3 Majke Dolazak: Subota nalazak u 7.35 pred kolodvorom, odlazak u Konzum po zalihe. Šoping lista za 5 sati drndanja vlakom do Rijeke: 2×MB pilsner od 2 l + 2×0,5 limenka Pilsner Urquell Jasno da smo svi uspjeli kasniti pa je bilo kupoavnje karata na vrat na nos. Ulazak u vlak utrpavnje u kupe, otvaranje prve pive, početak budaliranja, frend koji je ružio cijeli tjedan prije i spavao max 3 sta dnevno i onda išao na posao unatoč izjavi meni ne treba sna! prvi počinje hrkati, slikanje s njime i iskorištavanje spavajučeg čovjeka. Pola sta pred rijekom drugom frednu ponestaje cuge a i ostali smo na kraju s cugom. Dolazak u rijeku odlazak u Dućan po obnovu zaliha i frtalj kruha za sendvič.Slaganj snedviča i uništavanje pivi u parku pored kolodvora, slikanje sa spomenikom palim željezničarima u NOBu i nuđenje pive istome, drugi odlazak u dućan po popunjavanje malo prije popunjenih i sad praznijih zaliha. Odlazak do busnog koldvora kupovina povratnih karata za Labin, čekanje busa koji kasni sat i pol, nalaženje idealnog mjesta za pišanje, i pražnjenje duhanovog frižidera s pivama. Dolazak busa sjedanje na rezrvirana mjesta i nakon toga dizanje s istih jer je prodana dupla rezrvacija, stajanje u Busu 2 sata za 60km do Labina. Dolazak u labin i saznaj eda imao Pol čuke pješačenja do mjesta koncerta koje je kod OMV benge ( restoran Dubrova), dolazak do mjesta te produžetak do Plodina po nove pive.Nalaženje mjesta za kamp ( iako nismo imali ni šator ni vreću al tek tolko da vidimo gdje ćemo se sruštiti) Početak koncerta prvi na redu genijalni Vlatko Stefanovski, iako sam ga gledao više puta, ponovo me iznenadio sa svojom viruznošću savršena uživancija, užitak za uši.Svirka traje nekih sat i pol sat i 45, povratak na bis, još pola sata genijalne muzike.Moram priznati da su mi draži njegovi instrumentali od pjesam ikao su i one genijalne, no instumentali su mi jednostavno draži veći mi je užitak gledati majstora na djelu. nakon kraće stanke Partibrejkersi, koje sam kompletno propustio jer ih nikada nisam previše slušao a i nakon Stefanovskog to je blijedo. Odlazak do "kampa" po pivu. Kratki spavanc ipak sam od pol 7 na nogama a već je nekih 2 pol 3. Zbudio sam se taman pred početak Leta3, sviraju većinom nove stvari koje mi idu neizmjerno na spolni organ, pa stojim malo udaljeno, pred kraj sviraju starije stavri pa uljećem napred u pog, bis, mrle na basu pjeva svoje već tri uobičajenje pjesmice uz grohotan moj smjeh jer se nemogu suzdržati kad to čujem, dolazak ostatka banda na stage i sviranje samo stvari, brutalan pog gdje mi je drago da imam 100 kila i 190cm. Kruna večeri MAJKE. Band koji obožavam i koje sam fulao na koncertima u ZGu. Odsvirali skro sve pjesme koje su ikad snimili jedino su isputili Izazvajmo nerede i još jednu al mi je mozak stao i ne sijećam se. Bare izgleda kao leš da je žensko bi bio proglašen anoreksičarkom, žalosno pomalo je izgubljen ali dobro pjeva sjeća se svih riječi i dečki odlično sviraju. Sviraju do pola 6, cijelo vrijeme u pvom redu, genijalno. kraj majki na drugom stageu počinje svirati neki beskrajno naporan mladi metal band, vokal se isključivo dreči bubnjevi zvuče ko da se lupa po praznim limenkama, jednoglasna odluka odlazak do "kampa" uziamne ostalih piva i smjer plodine po nekaj jestvio. problem rade tek od 7 a sad je pola 6 i sunce lagano počinje pičiti, sjednje na rizol i kroz 10 minuta smo svi zaspali. Činilo mi se brzo no u biti je bilo 45 minut akasnije bude nas radnici plodina i vele da s epresleimo na dru strnau ulaza jer tamo je hlad a oni tu moraju staviti vanjski prodajni prostor, jedan čovjek jelcovg godišta s dugom čupom i hrpom naušnica u plodnine majci samo veli nije bad smao spavajte meni je kćer došla doma prije pola sata ja sam htio ići ali moram raditi danas. Kolektivno seljenje na drugi rizol i padanje u očaj znajući da moramo ubiti još pol čuke do otvaranja. U 7 ulazimo ko prvi kupci kupujmeo vodu i pivu i kruh za sendviče. Čekanje busa nekih 45 minuta i sazanje da nam povratne ne vrijede niš jer su za drugog prijevoznika. Plaćanje puta do Rijeke i psovanje... Dolazak u Rijeku nadoplata za prvi vlak do ZGa, brzi vlak s klimom ulazak u kupe i razvaljivanje po sicevima, hrkanje... Viva la Pola Raport! Dakle kak nije bilo para za Metal Camp ![]() ![]() ![]() ![]() Opet ulazimo i geldamo par dobrih bandova na drugom stageu, nisam nažalost popamtio imena, polagano odlazak do glavnog stagea jer sviraju Pogreb X, band Satana panonskog, pjesme bolesne i vjerojatno jedini band koji je jednako omiljen kod Punkera kao i kod Metalaca. Vrhunac jasno Lepi Mario, nažalost imaju samo pol sata, nakon njih. One way system, za koje sam čuo ali ih nikad nisam čuo, ostavili su mi Ok dojam no, imao sam osječaj da se vokal jako slabo čuje, sve u svemu mi nisu baš do kraja sjeli, iz daljine sam imao osječaj da sviraju preko penisa, ekiap koja ih više sluša veli da su bili izvrsni. Nakon njih GBH, bend koji me zanimao jer am bio čuo koju stvar a i frend koji veli sviraju ti brže od tvojih motorheada, mislim si da odmah i vokal je ružniji od Lemmya i imao sam pravo nisu ni ružniji a ni brži al su Ok svirali, s više entuzijazma od One Way systema. U pauzi između OWS-a i GBH-a odlazak po cugu i do drugog stagea gdje sviraju The Drinkers, Ljubljanski veseljaci, veseli Punk, pjesme isnpirirane alkoholom i zafrkancijom, ukratko zakon. Usput kupujem majcu Satana Panonskog ružna kao i on sam ![]() ![]() ![]() Sve u svemu zabavno s time da smo s evrćali preko Učke gdje sam uspio fulat skretanje i završit na makadamu pa je bilo vraćanje ali pogled je iskupiljivao za sve.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @isus : lijepi provod care, daj mi reci imas kakvih slika mozda da puknes, kako bi se i mi mogli osjecati kao da smo bili tamo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Preporuka: Anathema Paradise Lost @thedream Tipična spika - go redneck! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() drito ono kaj ja mislim o takovima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Za Paradise Lost i Anathemu vec dugo znam, mislim da imam sve od oba benda ![]() BTW Paradise Lost je jedan od onih band-ova koji su najvise mijenjali smijer, nema sta nisu bili ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Što se tiče PL, tanka je linija između žanrova, oni su dobri kakvih bendova ima... eksperimentalni albumi ![]() Kod mene u zadnje vrijeme većinom svira Blind Guardian, Darkthrone, Rush, Sunn O)), Boris... svega pomalo, nikad dosadno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() U to ime sam upravo otvorio Žuju i nafrljio mjuzu...upravo piči Bistra voda ![]()
![]() |
![]() |
#472 |
Headbangig Grunf!
|
Slike nemam još, frend je slikao pa kad ih dobijem ću staviti linkove.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.08.2007. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
sto da napisem ?!
|
the berzerker ?! omfg, slusam ih i ne vjerujem, nabijacina totalna... nisu oni za mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovaj thread mi je promakao ![]() Dakle, sto se slusa - osim blacka i powera, dosta toga. Standardno - Maiden, Slayer, Megadeth, Metallica (kad se osjecam nostalgicno ![]() U zadnje vrijeme me prilicno cvrsto drze Floydi.
![]() |
#476 | |
Outlaw Torn
|
Citiraj:
BTW, svaka cast na Chemical Weddingu (Last.fm ti vidim), njegove solo radove stujem mozda i vise no Maidene iz tog istog perioda (osim jasno, AMoLaD). Tyranny of Souls je nesto predobro.
![]() |
![]() |
#478 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#479 |
Premium
|
|