|
![]() |
#241 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
ja sam baš nadogradio stadion na 18 000 mjesta.sljedeće sezone ide i na 25 000 mjesta. jel se isplati ulazit u V.ligu? svi mi igrači daju mimimum 3 zvijezdice a maksimum 4. te ako nije,kak da onda ne uđem? trenutačno imam sve pobjede i gol razliku nekih 39 : 4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja sam se nakon 2 uzastopna poraza dignuo i sada sam opet 1. u svojoj lizi,što je dobro,jer tako ulazim u kvalifikacije za V. ligu.No nije još gotovo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja najvjerovatnije ostajem u 5 ligi, tj zavrsiti cu na 5 mjestu pa cu morati na kvalifikacije da ostanem |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Premium
|
jos 4 kola do kraja kako stvari stkoje kod vas malo pricajte ![]() Sretno danas |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
...carpe diem...
|
Ja haram svojom ligom jer imam odlične igrače te bi sigurno bi u vrhu i V.lige,ali to još ne želim. Proširio stadion na 18 000 mjesta te je sada i blagajna punija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
|
Gmaza koja si 5 liga |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | ||||||||||||||||
...carpe diem...
|
evo upravo kupio jednog impresivnog veznog za samo 2 milje. pa recite dali opravdava cijenu : ![]() 25 godina , slabo iskustvo i nedovoljan vođa. TSI : 4150
|
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
To je neka realna cijena
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
|
fak super kupnja |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo pocet su vrijedi probati ali prvo instrukcije procitat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
|
hehe nema puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
...carpe diem...
|
Moja pojačanja : 25 god, dobar nivo forme, Po iskustvu je slab i loš je vođa.
25 god, nedovoljan nivo forme, Po iskustvu je slab i nedovoljan je vođa.
obojica za 4 milijuna kuna. Ušao sam u minus od milju i 600 000 kn,ali to ću vratiti domaćom tekmom. ![]() kaj mislite o pojačanjima? (radi se o VI.ligi) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
...carpe diem...
|
5:1 dobio. I dalje haram 1.ligom.Dovoljna je činjenica kako su prva 4 strijelca lige moji igrači.(postigli najmanje 7 dok najviše 9). ![]() A još mi je i odlična stvar što mi je stadion bio pun. (cijelih 18 000 ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
|
ja sam zavrsio 5 u 5 ligi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
ja moram u kvalifikacije :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
uspjesno sam prosao kvalifikacije ![]() kako ide vama |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Ode 8 milja : plju : Carlos Vitali TSI = 24 570 , 23 years, passable form Has inadequate experience and weak leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: wretched Winger: inadequate Defending: world class Scoring: poor Set pieces: wretched Tijekom sljedeće sezone iam u vidu još 2-3 ovaka transfera, jedan obrambeni, jedan inner i golman ili još jean inner, pa očekujem ostat među prvih 4 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
|
Pozdrav ljudi...ja sam opet završio na 3.mjestu lige,prvo mijesto sam popušio u predzadnjem kolu,di me random u.ebo.... Istrenirao sam si 3 napadača za iduću sezonu Eugeniusz Skrzypek TSI = 6 000, 19 god, slab nivo forme Po iskustvu je očajan i loš je vođa Izdržljivost: nedovoljan Na vratima: katastrofalan Kreiranje igre: loš Proigravanje: očajan Na krilu: nedovoljan U obrani: očajan U napadu: sjajan Iz prekida: loš Marino Malpezzi TSI = 3 750, 18 god, dobar nivo forme Po iskustvu je katastrofalan i očajan je vođa [Tehničar] Izdržljivost:slab Na vratima: katastrofalan Kreiranje igre: slab Proigravanje: očajan Na krilu: očajan U obrani: loš U napadu: izvanredan Iz prekida: slab Angel Penchev TSI = 3 300, 18 god, slab nivo forme Po iskustvu je katastrofalan i prolazan je vođa Izdržljivost: nedovoljan Na vratima: katastrofalan Kreiranje igre: očajan Proigravanje: slab Na krilu: očajan U obrani: loš U napadu: izvanredan Iz prekida: slab Te još 3 impresivna za prodat...Sada neznam dali daih druge sezone nastavim trenirat ili ne?pošto ću iz juniorske škole u 2.tjednu izvući odlično krilo,pa sam mislo ove prodat i kupiti par krilaca za trening,da ipak od svoga igrača nešto i napravim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
|
kako je prosao kup ja sam dobio 1:4 makar sam igra s drugom momcadi i par prvotimaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
...carpe diem...
|
Dobio 6:5. Tekma bila napeta do zadnje minute,ali kvaliteta moje momčadi je ipak prevladala. Sutra je 1. ligaška tekma protiv dobre momčadi i nadam se pobjedi te dobroj posjeti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|