|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Mos mislit kak bi integrirana grafulja bila dovoljna za rock-stable (whatever that means) rad s 3D Maxom... Druga stvar, kaj se OCanja tice, covjeku ne moze niko garantirat, da mu proc nece roknut, kad je oc-an, pogotovo kad ce radit rendanje, koje traje po par dana u komadu...
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nitko mu ne garantira ni da će mu novi CPU na def radit kak treba tj da neće crknut isti dan jer se i to dešava. I ne znam zakaj mislite da bi OC-d CPU crko pri radu kada ionako radi na praktički def naponu
![]() |
#33 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
A to što se ti praviš lud pa ne znaš na što sam mislio pod terminom ''rock-stable'' to je tvoj problem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Al, ak ti rikne proc, koji je radio na defaultu, imas garanciju, dok kod OC-anog ne prolazi garancija. Naravno uvijek mos doc u ducan i praviti se blesav, pa ak projde, projde, pa ti zamjene proc... Ocito sam corav, al ja nigdi ne vidim da on spominje konfu za uredski rad, osim ak ti pod pojmom "pc za radit" smatras konfu za uredski rad ![]() ko sto rekoh, neam blage kaj predstavlja rock-stable....
![]() |
![]() |
#36 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Rock-stable znači da je komp stabilan (ako ćemo doslovno prevoditi - stabilan kao stijena, kamen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|