|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
(riješeno) Čudan problem, ne otvara neke .exe-ove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
nije baš tako čudan problem (imao sam sličan problem, ni jedan program tj .exe file nisam mogao pokrenuti, i kad sam updateo antivirus odmah mi je javio da imam virusa u svim .exe fileovima (dobro da je samo prijenosni disk bio zaražen) kladim se u virus ili neku drugu vrstu nametnika
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
virus.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ma imao sam ja zgodu da sve .exeove otvara u Notepadu. Neš ti problema kad nemreš otvorit Regedit da uredis registry. Problem mi je bio da je virus zmrdao odnose i značenje između .exe pa ih komp više nije razumio. Probaj desni klik i na Run As ako imas. Pa stavi na current user i makni kvacicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ok, nasao je 4 gamadi, cini se kao dobar antivirus (kaspersky av) samo ako netko zna gdje iskljuciti one alert zvukove, kad nadje neku gamad onda napravi neki zvuk ko da kolju hrčka, uglavnom ubija u pojam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo jucer sam probo reinstal, nije pomoglo / vratio image neki conflict u ovim novijim verzijama tog programa sa onim .net framework nigdje nije pisalo da treba imat ver 3.0 ja sam cijelo vrijeme mislio da je jos uvijek aktualna 2.0 hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|