![]() |
(riješeno) Čudan problem, ne otvara neke .exe-ove
Uredno instalirano ..
http://www.imagesforme.com/thumbs/8485Clipboard02.jpg Sto bi to moglo biti? Probano par verzija (jednog programa) isprva sam mislio da samo taj radi probleme, sad nemogu par njih.. i ne, nije pr0n, vec nesto sta dolazi sa igricama. "Naravno, misli se na readme fajl :D" |
nije baš tako čudan problem
(imao sam sličan problem, ni jedan program tj .exe file nisam mogao pokrenuti, i kad sam updateo antivirus odmah mi je javio da imam virusa u svim .exe fileovima (dobro da je samo prijenosni disk bio zaražen) kladim se u virus ili neku drugu vrstu nametnika |
virus.
|
Ma imao sam ja zgodu da sve .exeove otvara u Notepadu. Neš ti problema kad nemreš otvorit Regedit da uredis registry. Problem mi je bio da je virus zmrdao odnose i značenje između .exe pa ih komp više nije razumio.
Probaj desni klik i na Run As ako imas. Pa stavi na current user i makni kvacicu. |
Kaspersk AV i pomlati ih sve!
|
Ok, nasao je 4 gamadi,
cini se kao dobar antivirus (kaspersky av) samo ako netko zna gdje iskljuciti one alert zvukove, kad nadje neku gamad onda napravi neki zvuk ko da kolju hrčka, uglavnom ubija u pojam.. :D |
Nije pomoglo.. :(
|
Evo jucer sam probo reinstal, nije pomoglo / vratio image
neki conflict u ovim novijim verzijama tog programa sa onim .net framework nigdje nije pisalo da treba imat ver 3.0 ja sam cijelo vrijeme mislio da je jos uvijek aktualna 2.0 hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08. |