|
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#64 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Sto se tice buke... ne mogu reci da je stock cooler necujan, ali je sigurno tisi od ova dva moja ispusna venta i venta na procu, koji nisu neka velika buka od ventilatora, iako se mogu cuti. A to sto SRV brije..a uvijek moze biti tise... dok god ne pricamo o pasivnim hladnjacima, od toga nema tise ![]() Stock cooler se pored njih ne cuje tj. nema cujne razlike kad radi vent na grafi.
![]() |
![]() |
#65 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ček, nisam baš previše upučen u napajanja i to, ali de nek mi netko objasni, jedan seasonic s12-600 kojeg svi hvale na 12V1 railu ima 18A, na 12V2 railu 18A. E sad, da je 18A premalo za grafičku tipa 7900GS?? A koliko znam na tom napajanju ladno idu i 8800GTX.
![]() |
#66 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne, nego je 18A premalo ako na istom railu imaš i sve ostale potrošače |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() |
#68 |
Premium
|
Kad kažem da je tih, onda mislim da je tih. Valjda primjetim koliko ej bučan kada naslonim uho 10 cm od njega. Sve ostalo u kompu je ultra tiho i zato me živcira mali vent na chipsetu. Stock cooler je itekako tih.
![]() |
#69 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo kupio i ja. Strava je grafa. No eto sada bih htio jos malo klokat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Clockaj sa AtiTool-om ili Rt-om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Hm... jel to ekipa nije ažurna ili je ECS 7900GS u Ve-Milu danas još uvijek 899kn? ![]()
![]() |
#76 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
stavili su i na net sliku ove sa ref. hladnjakom , takvu sam i ugradio frendu i po glasnoci je u rangu drugih slicnih rjesenja . po ovoj cijeni skoro da kupovanje bil ocega drugog nema smisla . |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam jucer kupil tu karticu u ve-milu u ČK za 1099,00 kn... dok sam tu procital da je kartica jos uvijek 899,00 kn uhvatila me šiza. uglavnom danas sam bio u vrbanima i stoji cijena kartice 1150 ak kuna, a likovi me uvjeravaju da je tak bilo i jucer i u ponedjeljak... ko tu koga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U ponedjeljak je jos bila 899 , a od jucer je na cjeniku 1099kn , danas nisam gledao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() |
#81 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako ste zakasnili na Ve-Milovu akciju nemojte na Linksovu ![]() U subotu na akciji Sapphire X1950GT 256mb ddr3 za 929kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne bi se bas slozio da je bolje. Ako se dobro sjecam, ta GT je dosta slabija od Pro izvedbe, a i cucla vise struje... Osim toga i grije se vise i ne dolazi sa nekim posebnim (tihim) hladnjakom, kao sto su neki od nas dobili kod ECS-a ![]() Pred par dana smo se ja i cimer natjeravali u tim vrazjim 3DMarkovima i na kraju je izvukao deblji kraj za stotinjak bodova vise. Mislim da je ova 7900GS (bila) bolja kupnja od ove x1950GT... Al vidjet cemo. Netko ce ju uzeti, odvrtiti malo testova... Vec vidim da se sprema natjecanje i opaki clock za par dana izmdju dva tabora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Dalje, GT je blago sporiji od Pro (10%), a ide na vise taktove nego Pro. Takodjer se manje grije, i ISTO kao i 7900GS. Naposlijetku, GT je brzi od 7900GS. Bilo je vec rasprava o tome, pa pogledaj ![]() Da se razumijemo, napravio si odlicnu kupnju, ali ova GT-ica je jos bolja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma koju god da kupili, nitko nece pogrijesiti, da se razumijemo. Ali ja sam zbilja mislio da je nVidia bolja. Inace, evo i LINK gdje ja usporedjujem sve grafulje. Naravno, ovisi od igre do igre, u jednoj pobjedjuje ATI u drugoj nVidia, ali na kraju u globalu ispada da je nVidia brza. Ma sve ima svoje prednosti i mane. Ali u svakom slucaju, ne bi mi bilo mrsko ni da imam ovu ATI ![]() Jedva cekam natjeravanje sa "3Dmark-ovima" za koji dan... valjda ce netko uzeti tu grafulju ![]() @Sergator - Link sto si dao pokazuje performanse i prednost ATI-a u igri COH... pogledaj rezultate stranicu dvije prije za Doom i FarCry... nVidia ju debelo dere... Ne znam... dugo sam bio na ATI, dobro mi je doslo malo promjene. Ja sam skroz zadovoljan sa svojom grafom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|