|
![]() |
#1 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Super Hi-Vision
Mislim da su se dečki malo zaletili da bi bili prvi i nametnuli svoj standard. 7680x4320, odnosno 33 megapiksela? Problemi sa snimanjem, pohranom, reprodukcijom, prijenosom, zaslonima na kojima bi se to trebalo gledati... Zapravo upitno je čemu tolika rezolucija u kućnim uvjetima, evo recimo već se danas javljaju problemi ![]() A tek zvuk 22.2! I 5.1 sustave je teško složit da se ne naruši interijer i dosta ljudi nije spremno na to, a kamoli smjestiti ovoliki broj zvučnika.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 31.05.2007. u 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Japanci prolupali totalno... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Pink Floyd fan
|
Vjerojatno neće, jer unatoč nastojanju proizvođača pojedine nove tehnologije se sporo prihvaćaju. Koliko dugo se priča o HD-u? Koliko dugo se prodaju wide screan TV-i? A tek sad se pomalo prihvaćaju. Recimo CD, kad je izašao reklamiran je kao savršeni zvuk, kasnije su shvatili da to baš nije, i? Tko još, osim nas par ![]()
![]() |
#7 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
nice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#10 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Već vidim..kao na Futurami..televizija koja ima veću rezoluciju nego stvarni svijet.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja bi jedan leteći automobil rađe.i nekakav procesor sa 25 jezgri i grafu dx 188...hehehe šalim se....tehnologija ide u nedogled....razvija se brže nego što se uopće misli...a ovo sve što se izdaje su samo prototipovi tako da potiču konkurenciju pa da dođe do serijske proizvodnje..pa narode navali na to.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
s janjetinom na raznju se ni ne treba salit. A ovo 22.2... mislim da je to najgluplja ideja koju sam cuo u posljednjih... dugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ne znam baš koliko se tu pretjeruje. Ja današnju tehnologiju gledam kao poprilično nazadnu, mogućnosti trenutne su daleke iznad i ovoga o čemu se raspravlja. Stvar je samo da nam mame lovu iz novčanika sa milimetarskim pomacima svake godine... Kao i računalnoj industriji. Izađe nova grafička i mi odmah keširamo 4K kuna za nju, žalosno... A što se tiče 22.2 sustava, pa ljudi, ne bi vi imali 22 klasična zvučnika u kući. To bi bili kompletni paneli kojima bi se oblagali zidovi sa ultra kompaktnim i kvalitetnim zvučnicima. Nešto slično već postoji sa LED rasvjetom. A i takav, ili sličan sustav je prije par godina demonstrirao Fraunhofer institute, tvorac mp3 standarda. I svi koji su to slušali ostali su zabezeknuti. Kvalitetom naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
piksela uvijek bude sve više i više na svim vrstama ekrana i senzora ono kaj se meni sviđa kod zvuka je ono na kraju ".2" osobno kad mi bude situacija to doppustila zvučna slika bude upotpunjena sa ".4". razlog jednostavan: popuniti prostoriju kompletno sa niskom frekvencijom u svim njezinim djelovima sličnom rainom intenzitota. e sad to su snovi a kaj bude..... također bude zanimljivo dok zvuk bude dobio treću dimenziju. to bi pogotovo dobro prošli akcijski i sličnod žara filmovi. mislim na ono leti avion i je izvor zvuka iznad nas. potres je i WUFERI ugrađeni u pod tresu pod ispod nas. i takve slične perverzije.... mogel bi još puno toga napisati ali dosta maštanja
![]() |
#19 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|