|
![]() |
#901 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok dobio sam mail od njih "Poštovani, Ukoliko imate bilo kakvih primjedaba na račun molimo Vas da kontaktirate našu službu za korisnike na 0800-0088 od 0-24 i zatražite da Vam se pošalje "Obrazac za prigovore", ili istog možete isprintati sa www.optima.hr. Po primitku Vašeg prigovora, rok za odgovor na isti je 30 dana." o da želim obrazac...o da želim tri hebena obrasca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Samo da updateam... Zvao sam sluzbu za taj obrazac i sluzbenica mi je mrtva hladna rekla da ne placam racun koji sam dobio, da cekam obrazac koji ce mi poslat na kucnu adresu, ispunim ga i da cu dobit odgovor u roku od 30 dana. Nisam se nadao tome, al eto, zadovoljan sam. Jos samo da sam snimio razgovor pa da se mogu pravdati da nisam platio racun jer su mi tako rekli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Pod naletima kopita zla
|
ovako..plan i program. 1. uzeti screen shotove optima bandwith metera prije i poslije 22h 2. uzeti screen shotove s speedtest.net prije i poslije 22h 3. uz rezultate prikazati networking iz task managera 4. printnuti uvjete korištenja s njihovog weba 5. nabiti im na nos da mi je download/upload 50% manji od onoga što bi trebao biti 6. printnuti listu spajanja di se prikazuju sva spajanja i ukupan promet (dan/noć/ukupno) 7. fotokopirati račun 8. popuniti obrazac za primjedbe ( http://www.optima.hr/obrasci/Obrazac_za_prigovore.pdf ) 9. sve to fino pustiti na fax 10. napisati fini dopis i materijal poslati na Udrugu za Zaštitu potrošača. eto to cu napraviti danas/sutra...rezultate javim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
E pa sad su stvarno pretjerali..nakon što mi je ping bio konstatno 110-120, nakon maila su ga spustili na 50-60... ta idila je trajala predivna 3 dana. No sad su se vratili sa fantastičnim pingom 560, s povremenim spuštanjem do 260. Pobogu, šta rade oni na toj svojoj jadnoj centrali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Zule
|
Poštovani, Ovo je moj treći upit po redu, na zadnja 2 nisam dobio odgovor, ali trudit ću se i dalje ![]() Ping na svim lokalnim i stranim serverima mi je od jučer, već nakon 20h, oko 500-600 (za razliku od uobičajenog 60-70). Postoji li kakva naznaka da će se uskoro vratiti na "normalu"? Nakon prvog upita vezanog za problem, ste nešto sredili, i situacija je bila odlična, ping je bio na odličnih 50-60, ali odmah par dana poslije enormno je visok i tako je ostalo. Srdačno zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru, a kamoli na rješenju problema. Cijenim namjeru Optima Telekoma da poboljša situaciju na našem monopolitičkom telekom-tržištu, ali na (moju) veliku žalost, kvaliteta usluge stvarno varira, od odličnih uvjeta do jedva podnošljivih. Srdačan pozdrav Šta kažete, jel valja? Hoće mi sredit opet ping na duže od 3 dana? Tko je ubio Gracielu Villareal? Saznajte uskoro u "Patnjama mladog korisnika adsl-a" |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni se sviđa kako si to sročio ![]() Sretno s tim ![]()
![]() |
#915 |
Pod naletima kopita zla
|
ma gle ja cekam da mi odgovore kaj ce poduzeti i dali im trebam platiti cijeli racun za poršli mjesec ako kazu da moram platiti ooo da... odgovor ce glastiti "poštovani, puno vam hvala na vašem odgovoru on je baš ono što mi je trebalo da upotpunim svoj dopis prema svim dnevnim novinama kako bi sve vaše potencijalne korisnike upoznao s vašim poluproizvodima". s poštovanjem ![]() eto to ce tako glastii..na njima je da naprave nesto..mene iskreno ne znaimaju njihovi problemi..jer to nije moj problem..placam a oni me uskracuju..a to tako nejde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Registered User
|
evo opet....u 22:15 ping skocio s 125 na 750 i dalje raste, tako da je svako igranje nemoguce. Newbie, ajd javi ovamo ako ti sta odgovore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Zule
|
Što je najgore, ping varira svake sekunde, od 66 do 450 :O To još nigdje nisam vidio. Dobio sam ovaj odgovor: Poštovani, Ovih dana vršimo nadogradnju u našem sustavu, te ćemo Vašu pritužbu proslijediti prema našoj tehničkoj službi. Moguće je da je mijenjano routanje. Ukoliko bi poteškoća bila i dalje prisutna molimo Vas da se obratite našoj internet službi na 0800-0088 svakim radnim danom od 8-22. Lijep pozdrav, Sabina Sektor za brigu o korisnicima Telefon: 0800 0088 Fax: 0800 0087 E-mail: info@optima-telekom.hr Moguće da stvarno nešto nadograđuju, jer ovakve varijacije u pingu su urnebes. No download ide čist ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
http://www.optima.hr/optidsl.aspx nove cjene ![]()
![]() |
#924 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni jedino nije jasno zašto bi se neko prebacio na neku veću brzinu sa t-coma na optimu kad optima neradi svaki drugi dan dobro te si opet u ..rcu.Mislim barem po meni da je bolje platit malo više i dobit cijeli proizvod nego se zafrkavat sa optimom. A što se tiće međunarodnih poziva više bi bilo onda vrijeme ako tolk pričaš međunarodno ( ne sa srbijom i bosnom još su dosta velike cijene) da uzmeš voip stunt uplatiš 10 eura i pričaš ko čovjek, evo meni mater već priča par mjeseci preko njega sa Slovenijom i još se nismo spustili ispod 5 eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Pod naletima kopita zla
|
zašto smo prešli mi koji smo prešli? pa iz jednostavnog razloga..pohlepa prema podatcima na netu i sama pomisao da ce mo moci cijelu noc skidati ko blesavi...ok sto su nam presjekli torrente..na kojih 20-30kb/s e to bi bilo mrak kada bi bilo tako (ruku na srce ok je) ali nije ok kada se spusti na 8kb/s i bandwith calculator mi govori da sam na 56k modemu ![]() eto zašto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam sretno izbavljen iz ralja optime , al da sam osto , siguran sam da bih se prebacio na Voljate smart onaj najsocijalni..razmislite o tom vi koji ste jos na optimi. 0-24 WORKING 256/256 flat rate. nije brzo ,al racuno sam , ak vise skidas torente , korisnije je . edit:kak nemogu svi,kaj nije samo stvar u usernameu i passu , ko i kod optime? Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 19.04.2007. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
E da, ali ne mogu svi to uzeti.
![]() |
Uređivanje | |
|
|