|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
reinstal windowsa kod zamjene procesora?
Kod zamjene procesora soc939 jel nužno potrebno reinstalirat windowse(vjerovatno je potrebno ali mi se nekako neda)? Jel san diego 4000 troši puno više struje od winchastera 3000?? Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 27.03.2007. u 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije potrebno, eventualno očistit CMOS ili izvadit bateriju. Ako pitaš za potrošnju zbog novog napajanja, ne troši puno više...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nemora ga čistit, nego namjesti sve da je AUTO što se tiče CPUa i Memorije i voltaža i...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Strichek Moderator
|
Bilo bi dobro kad bi kad bi stavio drugi cooler, po mogućnosti Hyper TX ili Freezer 64 Pro, a što se tiče paste ne dolazi sa tray procom ali dolazi sa coolerom, a ne bi bilo na odmet da se kupi ili Silver5 ili Ceramique.
![]() |
#6 |
Premium
|
meni ovaj box cooler super ohladi winchastera a i prilično je tih, a koko i nisam neki clocker puno bolje mi i ne treba. freezer 64pro dođe 200kn i bio bi značajna stavka u toj investiciji pa zbog toga pitam jel baš nužno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne moraš brinuti, BOX hlađenje je uglavnom dobro i za manji OC procesora! Uglavnom se novi cooleri kupuju zbog tišine i pojačane mogučnosti OC-a! Ako cooler dolazi sa procesorom znaći da je tako dizajniran da ga može zadovoljavajuče ohladiti! Ako ne budeš zadovoljan temperaturama procesora i tišinom coolera, tek onda razmišljaj o nabavki novog coolera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
|
Ja nikad ne stavljam na cooler pastu, samo ga malo "zamažem" pa prstom sa kojim sam nanosio pastu na proc. Bartuc je napisao mislim čak i sticky o tome. EDIT: Ja mislio da je ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 27.03.2007. u 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The All Seeing Eye
|
Tak je, ak ti pomogne, nedavno sam radio kratki Tutorial pravilnog nanošenja paste pa si malo pročitaj o tome! Evo link:http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63469 EDIT: Buljo, nije sticky, običan thread je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
The All Seeing Eye
|
Pa nema ti to veze kada je što izašlo. Ako su i matična i procesor isti socket nebi smjelo biti nikakvih ne kompatibilnosti. Ne kompatibilnosti se javljaju isključivo između memorije i matične ploče! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
evo baš sam promjenio proc i za prvi puta nije loše, sve radi kak spada i temperature su u redu. Bilo je malo zeznuto skinut cooler jer se pasta zapekla uz stari procesor pa mi je izletio cooler zajedno sa procesorom, al nisam ništa oštetio. dečki hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|