|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Princo DVD-R
Eh ovako .... DVD-R 4x , jewel box ---- 10 Kn ![]() Daklem CD-i su im skoro pa upotrebljivi za nekakvo korištenje .... DVD-i su im: 1. neupotrebljivi 2. drek 3. skoro pa upotrebljivi 4. OK 5. Sram te bilo kaj uopće i pomišljaš na Princo Molim lijepo nek se uzme u obzir i cijena pojedinog medija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Izbjegavao sam ih dok su proizvodili samo CD-ove, a pošto NEC ne prima Princo, nema neka iskustva. Rađe daj koju kunu više za Traxdatu. Ili nemoj, sam izaberi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
|
Pa gledaj .... Traxdata je duplo ili više skuplja, a na 10+ DVD-a se itekako osijeti razlika ![]() Inaće koristim Princo CD-e za ne važne stvari ( backup zabavnog softwarea i inig govnarija ), sad me malko mući jebeno povoljna cijena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ne znam za DVD-e jer to jos nemam, al ne kuzim zasto ljudi kritiziraju princo CD-e, do sad jos sa ni jednim nisam nikad imal problema.
__________________ |
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Zato i ne kužiš. Nou hard filings, bat ja sam imao par neugodnjaka s Prinkom i od tad ne Prinkam ništa. Šta se tiče Traksdate, još me nije zajebala, pa ne vidim razloga zašto bi mijenjao. Nego Paske, imaš mi nešto puno zabavnog softvera i govnarija kad toliko devedeiraš!? ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#erase startup-config
|
kupio sam 300 Princo 1x DVD-R medija na sajmu po cijeni 6kn/kom. ne pitajte me zašto. spržio sam do sada 20 u Pioneer A06 writeru, sve na 1x. imao sam problema sa dva medija. jedan je nakon prženja pročitao jedino Pioneer, a drugi se trzao na valjskim trakama. svi ostali su savršeni i rade u svemu. nero CD Speed pokazuje savršene krivulje čitanja na 9x, a KProbe pokazuje nevjerojatno niske PI/PO vrijednosti! vjerovali ili ne, Princo DVD-R medij je jedan od kvalitetnijih DVD-R medija, bar na našem tržištu. Traxdata zbog nesimetričnog nanosa tiska često snažno vibrira u laptopu.. za poludit. Leća lupa. Kvark je smeće najblaže rečeno. Bježite od toga. Uostalom, stalno mijenjaju dobavljača DVD medija. Vision i eProformance je također smeće! Ostaje od jeftinih Princo i Traxdata. Traxdata ima bolji sloj, a Princo bolje fizičke karakteristike diska, pa sad, odlučite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
na cem ti radi K-Probe, mozda na CD-RW combu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
#erase startup-config
|
KProbe radi sa LiteOn pržilicama i DVD-ROMovima, kao i svim LiteOn driveovima koji se prodaju pod drugim imenom (Sony recimo). I radi na LiteOn combo driveu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
#erase startup-config
|
zaboravio sam staviti par KProbe grafova. ovi su uzeti sa novijih medija. što su manji PI/PO grafovi, to je manje grešaka i time je DVD kvalitetniji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Osobno nisam probao Princo DVDe, niti mislim isprobati, imas fino jeftinih traxica +/- po 11o kn spindl od 10kom, kupis i przis na 2/2,4X. Inace od povoljnijih brandova ima u Getrou u Sesvetama Sony DVD-R 2X po 17kn, i TDK DVD-/+R 4X po 23kn...super mediji, sve pakirano u kutijice. Ako netko zna di ima jeftinije u ZGu neka javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() jos te i zeni bum tuzil ak ne podelis to z MITZEKOM!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
matroxfanatic
|
Re: mmmmm.
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inadrvrds, jos dan danas zali kaj se Smogaci vise ne snimaju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|