![]() |
Princo DVD-R
Eh ovako .... DVD-R 4x , jewel box ---- 10 Kn :eek:
Daklem CD-i su im skoro pa upotrebljivi za nekakvo korištenje .... DVD-i su im: 1. neupotrebljivi 2. drek 3. skoro pa upotrebljivi 4. OK 5. Sram te bilo kaj uopće i pomišljaš na Princo Molim lijepo nek se uzme u obzir i cijena pojedinog medija :eek: |
Izbjegavao sam ih dok su proizvodili samo CD-ove, a pošto NEC ne prima Princo, nema neka iskustva. Rađe daj koju kunu više za Traxdatu. Ili nemoj, sam izaberi.
|
Pa gledaj .... Traxdata je duplo ili više skuplja, a na 10+ DVD-a se itekako osijeti razlika :(
Inaće koristim Princo CD-e za ne važne stvari ( backup zabavnog softwarea i inig govnarija ), sad me malko mući jebeno povoljna cijena :D |
Ne znam za DVD-e jer to jos nemam, al ne kuzim zasto ljudi kritiziraju princo CD-e, do sad jos sa ni jednim nisam nikad imal problema.
|
Zato i ne kužiš. Nou hard filings, bat ja sam imao par neugodnjaka s Prinkom i od tad ne Prinkam ništa.
Šta se tiče Traksdate, još me nije zajebala, pa ne vidim razloga zašto bi mijenjao. Nego Paske, imaš mi nešto puno zabavnog softvera i govnarija kad toliko devedeiraš!? ;) |
Citiraj:
|
kupio sam 300 Princo 1x DVD-R medija na sajmu po cijeni 6kn/kom. ne pitajte me zašto. spržio sam do sada 20 u Pioneer A06 writeru, sve na 1x. imao sam problema sa dva medija. jedan je nakon prženja pročitao jedino Pioneer, a drugi se trzao na valjskim trakama. svi ostali su savršeni i rade u svemu. nero CD Speed pokazuje savršene krivulje čitanja na 9x, a KProbe pokazuje nevjerojatno niske PI/PO vrijednosti!
vjerovali ili ne, Princo DVD-R medij je jedan od kvalitetnijih DVD-R medija, bar na našem tržištu. Traxdata zbog nesimetričnog nanosa tiska često snažno vibrira u laptopu.. za poludit. Leća lupa. Kvark je smeće najblaže rečeno. Bježite od toga. Uostalom, stalno mijenjaju dobavljača DVD medija. Vision i eProformance je također smeće! Ostaje od jeftinih Princo i Traxdata. Traxdata ima bolji sloj, a Princo bolje fizičke karakteristike diska, pa sad, odlučite. |
na cem ti radi K-Probe, mozda na CD-RW combu??
|
KProbe radi sa LiteOn pržilicama i DVD-ROMovima, kao i svim LiteOn driveovima koji se prodaju pod drugim imenom (Sony recimo). I radi na LiteOn combo driveu.
|
1 privitaka
zaboravio sam staviti par KProbe grafova. ovi su uzeti sa novijih medija. što su manji PI/PO grafovi, to je manje grešaka i time je DVD kvalitetniji.
|
Citiraj:
|
Osobno nisam probao Princo DVDe, niti mislim isprobati, imas fino jeftinih traxica +/- po 11o kn spindl od 10kom, kupis i przis na 2/2,4X.
Inace od povoljnijih brandova ima u Getrou u Sesvetama Sony DVD-R 2X po 17kn, i TDK DVD-/+R 4X po 23kn...super mediji, sve pakirano u kutijice. Ako netko zna di ima jeftinije u ZGu neka javi :beer: |
Citiraj:
|
mmmmm.
Citiraj:
jos te i zeni bum tuzil ak ne podelis to z MITZEKOM!!!!!:p :burn: :beer: :D :D |
Citiraj:
|
Re: mmmmm.
Citiraj:
inadrvrds, jos dan danas zali kaj se Smogaci vise ne snimaju:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |