|
![]() |
#8881 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jucer sam za rucak klopala pečenu teletinu, restani krumpir i salatu od crvenog zelja ![]() ...danas cu sendvic ![]() ![]() dragog mi nema cijeli tjedan tako da cu vjerojatno drasticno smanjit kuhanje ![]()
![]() |
#8882 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge ![]() MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8883 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#8884 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam počeo visinske pripreme za Žderonje, upravo sam se vratio iz Saća gdje smo Tor i ja mrknuli ćevape ![]() Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM
![]() |
![]() |
#8885 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8886 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
oho zderonje mozda dodjem al samo na cugu ![]()
![]() |
#8887 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8888 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#8889 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A valjda su skužili da si "organ" ![]() Nama koji nismo na državnoj cici daju normalne ![]() Istinabog-primjetio sam da veličina zna varirati, ali od 20-tak puta koliko sam bio možda dva puta su bili manji. I jedamput kad sam se zaje*o i naručio dostavom...
![]() |
![]() |
#8891 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM obiteljske obveze iskrsnule, možda uopće ne dojdem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8892 |
Super Moderators
|
Budi čovjek i reci da te žena ne pusti ![]()
![]() |
#8895 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat ![]() Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM
![]() |
#8896 |
Super Moderators
|
![]() |
#8898 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8899 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Matesonik (mozda) Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
![]() |
![]() |
![]() |
#8900 |
Super Moderators
|
Znam ![]() Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat Vuco Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM Matesonik-ajde se lijepo zmisli do sutra prijepodne kad baki javljam koliko nas dolazi, ok? Tko hoće Žderati-upis završava sutra oko 10-11h ujutro. Debeli Mitz i ja smo danas nastavili visinske pripreme, ovaj put smo prašili po čobancu ![]()
![]() |
#8901 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mene skinite sa popisa jer nemam para ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8902 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat matesonik Vuco Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM Ja sam na cugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8903 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat matesonik Vuco horza Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM
![]() |
#8904 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8905 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego evo jucer catkiller i ja se nasli razmjenili neke filmeke pa otisli do ceffa na veceru uzeli smo nesto lagano jer ipak je bilo 22.45 . Slika je tu kao dokaz ![]() http://www.imagesforme.com/images/3627DSC00012.JPG Moram reci da sam spavao ko zaklan a cheff je pokazao svoje znanje ![]()
![]() |
#8906 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Meso ili grincajg??? ![]()
![]() |
![]() |
#8908 |
bycod
|
pa nemre on ici samnom da mi jede salatu pa nije zec ![]() ![]() cheff nemre doci na zderacu jer stavlja laminate u stan tak da cemo CK i ja predstavljati dubec ak nes neiskrsne nes ![]() ![]()
![]() |
#8909 |
Super Moderators
|
![]() |
#8910 |
bycod
|
ma to ga Visage vuce na zelenu stranu ![]() ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|