|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() mom htpc-u je teško utvrditi starost jer je sklepan od dijelova različitih GODIŠTA, rječ je o: PIV celeru na 2.2 dgnutom pa 500-tinjak MHz-a (ne sjećam se iskreno) MB Asus P4S800 512 no name rama hdd maxtor 40 gb mx-ica sa 64 mb i tv outom naravno asusov TV hibrid na komp su spojeni zvučnici od kućnog kina (koji su još prije razvučeni po sobi) + dvr rw + bežična BTC 9019 URF tastatura i da osim tv kartice,tastaure i mx-ice svi su djelovi kupljeni tu! a sada malo sličica: e da ne bude nismo znali u gajbi ima jos par piva ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: axe counter. 02.03.2007. u 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ova zadnja slika (rupa u zidu) vodi u dnevni b.; iza zida se nalaze tv, zvučnici tj kabeli idu ispod lajsne od parketa pa se ne vide ali kako sam bio (i jesam) mazohistički nastrojen želio sam i ovaj htpc umrežiti sa ostala 2 kompa na drugom kraju kuće pa sam: 1. skinuo sve lajsne od parketa u dnevnom b. kako bih skrio kablove 2. imam i jedna vrata koja su me najviše i namučila pa sam morao skidati i ukrasne lajsne sa njih a zatim kako je bilo više kabela (antenski,mrežni i kabeli od zvučnika) morao sam malo štemati i dlijetom dubiti štok kako bih sve ugurao a opet da lajsna sve prekrije 3. nakon "premoštenih" vrata probijanje zida (hilti i udri´) i evo kabela u mojoj sobi 4. dizanje lajsni 7-8m opet ali onih od laminata koje su mila majka jer nisu zalijepljene lakom za parkete 5. opet hilti i isti postupak kako bih probio opet pregradni zid do druge sobe (sada samo za antenski i mrežni) 6. dizanje opet lajsni 7-8m 7. BALKONSKA VRATA ![]() KRAJ POSLA i GAJBE PIVA što je najgore, sam sam više-manje stavljao elektro instalacije i KONJ-JA nisam se sjetio ostaviti par praznih el. cijevi u podu za ovakve stvari.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
meni se nije dalo (čitaj nisam imao love) dati za kućiste i ventove koliko mi više-manje vrijedi čitav htpc prednosti ove izrade: 1. buke nemam (kada zatvorim vrata) 2. ne moram brisati prašinu sa njega ![]() ![]() ![]() 3. uvijek prošetam da ubacim kakav dvd - što je pozitivno za moje opće zdravstveno stanje (kao kladionica za MALBU) 4. imam na čemu držati alat nedostaci: 1. klijaju mi krompir i luk u špaizi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
htpc je vrhunski urađen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kobasice, kulen...vidio sam to prije par godina zadnji put ![]() znas i sam da sam ja i moja kuhinja sa GAVRILOVIĆEM na "ti" |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|