|
|||||||||||
|
|
#454 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
istina... jučer je u powcampu od 30 naleta, uspio me ubiti, hmm, par puta, možda ![]() |
|
|
|
|
|
#455 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pao je reinstall windoza, izgubio sam sve podatke... može na PM IP servera.. da se malo igramo.... nisam pitao, da li su potrebni kakvi modovi odnekud ili igram sa čistom instalacijom igre? nemoj me Atha lupit po glavi zbog ovih pitanja ![]() edit: našao sam preko screenshotova.. pass je PCE i dalje? |
|
|
|
|
|
#456 |
|
Ex-Gastarbajter
|
je, pass je pce, modovi? samo mape treba skinut... |
|
|
|
|
|
#458 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
|
|
|
|
|
|
#459 |
|
Premium
|
Pao je server?! |
|
|
|
|
|
#460 |
|
Ex-Gastarbajter
|
izgleda, i meni nije dostupan... |
|
|
|
|
|
#469 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ka dse tebe nemre razlikovati od brega. Jel to breg il je Amdejac, očito je bil Amdejac jer bregovi ne ubijaju snajpom, još malo pa se bu trava vlovila i počele buju krave pasti po tebi. A kaj se tiče kickanja, tog se mora sam gandža bojati, vjerojatno se ne pojavljuje na serveru, pa je meni dodsadno i duša mi plače kaj nemrem gadžu kickat. @Ofucanaprofuknjača ![]() rekao sam ti već da nije dobro preveć gledat u ogledalo dobivaš halucinacije. @riječkadroca ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#471 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da primjetilo se. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
OK, što su to cl_maxpackets i zašto su isti razlog da me PB kicka sa PCECOD2 servera???
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Stavi da su ti maxpackets 60, a ne 30. To ti je najbolje promijeniti u config_mp fajlu. |
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Hvala obojici, ali ne vidim da to odgovara na moje pitanje. Dakle što je to i zašto ja to moram podešavat da me ne kicka sa servera???
|
|
|
|
|
#477 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
da, najbolje je ručno promijeniti u configu jer se inače ne sejva ponekad (mislim na upisivanje u konzolu) :P C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\IME TVOJE otvori config_mp sa wordpadom stisni ctrl f i upisi maxpackets.enter seta cl_maxpackets "30" ri sad pise jel e pa zbrisi 30 i upisi 100 ili 60, ali metci se bolje lijepe na 100 file save i to je to
|
|
|
#478 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
maksimalan broj paketa sto klijent (ti) smije poslat serveru (ili je obrnuto) uglavnom manji paketi = vise lagga, manji ping veci paketi = manje lagga, veci ping tako bi trebalo bit u teoriji, al se to jedva primjeti |
|
|
|
|
|
#479 |
|
Ex-Gastarbajter
|
a viš da Goof skuži razliku njub ![]() |
|