|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ATI catayst center
Imam softwerski problem. Imam laptop ACER ASPIRE 5672, s ATI Mobility Radeon X1600 Hypermemory. Problem je sljedeći. Pred nekoliko dana iz čistog mira počelo se na svaki desni klik ili kad nešto copy-pastam pojavljivati ovaj prozor, i onda ja 3 puta klinkem Abbrechen (Cancel) i sve u redu. Ali počelo me žifcirati jer mi se ama baš svaki put pojavljuje. ![]() Pa molim pomoč ako ko ima iskustva stim ili prijedloge. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ufff, baš i ne znam Njemački. Koliko vidim, traži neki fajl iz CCC-a. Jesi probao reinstalirati ili updejtati CCC? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
evo prevedem: Funkcija koju ste tražili nalazi se na "netzressource"-mrežni resurs?; koja nije dostupna. kliknite na ok za ponavljanje postupka ili pronađite datoteku koja sadrži ATICCC.MSI a problem je u tome kaj ja nisam niš dobio uz laptop osim jednog cd-a na kojem je Nortnon antivirus ak se ne varam. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, dobro sam pogodio onda. Jel nemaš taj direktorij C:\ACERNB? Inače proizvođači stavljaju u root direktorij na lapu drivere i ostale stvarčice...Odi na Acer ili ATI site pa potraži drivere i napravi reinstal. Ili, napravi search na laptopu s *.MSI parametrom pa vidi jel je negdje na kompu... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
|
nije ništa uspjelo... idem potražim drivere ali neznam kak to može biti greška kad nisam ništa dirao i slično. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
nije ništa pomoglo s driverima. ima ko rješenje? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imao sam iste probleme sa ACER TravelMate 2003LM. Otidji na acer.com i tamo pronadji NJIHOVE verzije ATi drivera za karticu. Sta god skines sa ati.com nece ti pomoci (prijavljivace ti da ne moze da nadje hardware za koji bi instalirao drivere).
|
|
|
#8 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pokušaj modati službene ATI drivere u mobilne pomoću DH Mobility Mod Toola.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
hoce to sa catalistom i meni se to desavalo na hp-u...nakon sto sam pokusao instalirati zadnju ver. drajvera....nakon toga sam vratio stare, no sistem se rusio kod svakok pokretanja catalista....nakon puno kopanja po kompu skuzio sam da catalistu smeta EVEREST za poludit....kada sam maknuo everest...sve ok !!no sada mi nije jasno nesto sa acronis-om....pokrenem pravljenje image-a i kaze on da ce sve spakirati u cca 5gb, no nakon sto zavrsi fajl zauzima 11.8gb!!!a da stvar bude bolja sve je radilo prije sa tim akronisom...sorry na OFFu |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |